CHI. Чи вартий засіб своїх грошей?

Про марку CHI не чув хіба лінивий, але не так багато людей нею користуються  через доволі височенну ціну. Моя стиліст-перукар Таня ще пригадує, коли продукцію цієї марки можна було привести лише з-за кордону і "за космічну ціну". Нині засоби можна без проблем купити в Інтернеті, але ціна також десь в межах космосу, принаймні для мого гаманця. Але добре, що є б'юті-бокси в яких трапляються такі продукти. Власне так в мене з'явились CHI Argan Oil Plus Moringa Oil та CHI Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil. 

Дві мініатюрки олійок для волосся по 15 мл в мене оселились майже одночасно. Розглянемо детальніше. CHI Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil - суха олія чорного тмину. Як виявилось тмин діє на наше волосся просто казково. Омолоджує волосину, живить її, робить шовковистим та блискучим.  
CHI Argan Oil Plus Moringa Oil - засіб з усім відомої аргановою олією та з олією Морінга. Ця суміш масел спрямована зволожувати тьмяне і пошкоджене волосся,  також захищає волосся від пошкодження при термоукладкі і УФ-променів.
Отже, за словами виробника, засоби мають просто робити чудо з вашим волоссям. Мушу погодитись, що так воно і є. Я вже забула, що таке посічені кінчики. Врахуйте, що цими олійками я користуюсь лише  майже місяць. Отже, ефекти є, але не за таку ж ціну, друзі.
Отакі маленькі баночки по 15 мл коштують до 100 гривень. Ціна більшої банки - 85 мл - 900 грн. Багато українок собі зараз можуть дозволити такі олійки? Не думаю.
Але ладно, не мені рахувати чужі гроші. Краще поговорімо про самі  засоби. Розкажу, які вони в дії, а ви вже вирішуйте чи потрібні вони вам. 
З мінусів цих засобів, як я вже казала, це ціна. Але плюсів більше. Далі про них.
Запах. Мммммм. Розкішний запах дорогих парфумів. ВArgan Oil Plus Moringa Oil запах трохи ніжніший, але це вже відчувається на волоссі. В баночці вони пахнуть доволі агресивно. Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil - мають трохи дивний запах, якоїсь незвіданої для мене квітки. Але на волоссі відкриваються зовсім по іншому, і пахне гарно.
Я олійки наношу на долоню і розтираю. Засобу мені  треба зовсім трішки. В долонях олія миттєво зігрівається, а тоді я наношу її на кінчики волосся, злегка прочісуючи до середини довжини. В когось з блогерів читала, що олія обтяжувала волосся. В мене такого немає. Волосся ніжне і розсипчасте. І пахуче. Ще деякий час запах тримається на волоссі. Якщо пригадуєте, я раніше вже писала, що взимку в мене страшенно електризується волосся. Так от не скажу, що ці олійки є панацею. Якщо зранку волосся ще не магнітиться, то під обід ти знову схожа на кульбабку.
Як я вже згадувала, я забула, що таке посічені кінчики. Хоча, може це й заслуга не лише цих засобів, а й інших масок та бальзамів, якими я активно користуюсь. І до речі, я користуюсь олійками по черзі. Поки не можу визначитись, яка мені подобається більше. Але можу з впевненістю сказати, що за таку ціну ці засоби не купуватиму точно. Краще зачекаю, може ще в якісь коробочці краси попадеться)

Отже, підсумую. Олійки, самі по собі класні. гарний запах. класний ефект, зволожені кінчики. Але, народ,  не за таку ціну!!  Тим паче, зараз в магазинах стільки дешевшого аналогу. Відкрию таємницю, зараз я тестую чудову олійку від українського бренду натуральної косметики. Це єдиний засіб від якого в мене весь день не магнітиться волосся. Скоро буде огляд)))

А ви розказуйте чи користувались засобами CHI? 
Також вважаєте, що їхня ціна - це перебор? 
Буде цікаво почути вашу думку) 

Share:

21 коментарі

  1. Согласна с выводами на все сто. Когда писала обзор о несмываемых средствах, пришла к тому, что масло Матрикс дешевле в 3 раза, но мне нравится больше, чем Чи

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тішить, що маю однодумців) Матрікс не пробувала, при нагоді куплю) Дякую, що зайшла)

      Видалити
  2. я рідким шовком їхнім користувалася. То, в принципі, класний, але ціна справді кусюча

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мене марка також поки лише відлякує цінами) Дякую за візит)

      Видалити
  3. Ну средство, в маркетинговой раскрутке которого учавствует любая медийная особа, не может быть дешевым - в цену каждой из них включен процент ее гонорара) Это меня и отталкивает. Хорошо раскрученое может быть и не плохим, но гарантии, что оно идеально нет никакой. А за такие деньги я ожидаю чуть большего, чем идеала)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я також від них очікувала більшого за таку ціну) Дякую за візит)

      Видалити
  4. у меня тоже есть это масло Кардашьян, но его аромат такой резкий, что я не могу им пользоваться((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені лише спочатку був різкуватий, а потім звикла. А зараз навіть і подобається)))) Ну, як то кажуть, кожному своє)))

      Видалити
  5. у меня есть и масло кардашьян и chi silk infusion. попались через бьюти-боксы. это не такой же и маст-хев для волос ;) если уже есть отличная маска и/или бальзам, подходящая по всем параметрам ухода. однако ради интереса чего только не испробуешь!)

    ВідповістиВидалити
  6. Бутылочки конечно классные, но ты права за такую цену)) Можна найти дешевле и объем побольше, причем не хуже)) И что это ты там тестируешь интересное, буду отзыв ждать))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оу, тестую таку класну штучку. Наступного тижня планую пост))))Дякую за візит)

      Видалити
  7. Ліпше чистим аргановим маслом мазати, користі більше. У цієї олійки на першому місці силікони в складі :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я чесно не дуже вчитувалась в склад. В мене лише мініатюрки, а коли вони закінчаться, повнорозмірних купувати не буду. Але якщо ви кажете що там силікони, тоді ясно чого в них такий вау ефект) єдиний мінус, що ці силікони потім осідають на волоссі) біда)

      Видалити
    2. Майже у всіх тих фірмових олійках купа силікону((( і не тільки в олійках, майже всі незмивайки тим грішать :(

      Видалити
  8. А мені chi silk infusion сподобався. Був у подарунок більший флакон, вистачило надовго.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну мені також здалось, що засоби економні. І дієві, але не за таку ж ціну. Хоча такі засоби напевно приємно отримувати в подарунок) Була рада бачити тебе тут, oleop-oleup)

      Видалити
  9. Багато чула про ці засоби, але ціна... Можливо спробую один раз і все)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мене також ціна відлякує. Чекатиму може трапиться ще в якомусь бюті боксі))) І дякую за підписку, була рада))))

      Видалити
  10. Знаменитая марка! Но я с ней еще не знакома

    ВідповістиВидалити
  11. З таким складом у олійки занадто завищена ціна, як на мене. Я користуюсь аргановим маслом корейської марки Lombok, то задоволена результатом більше ніж на 100%.

    ВідповістиВидалити