Суха олія для волосся EcoVego. Або як я позбулась електризування волосся.

Привіт друзям та гостям блогу! Нещодавно, коли я писала про олійки одного американського бренду, то згадувала, що зараз тестую олійку, яка мені допомогла подолати електризування волосся. Сьогодні розкажу про неї більше.


Отже знайомтесь, це олійка від торгової марки української натуральної косметики ручної роботи EcoVego (посилання активне). Це моє перше знайомство з маркою і я тішусь, що воно видалось таким вдалим.

Знайомимось разом. EcoVego - це 100% натуральна косметика, яка повністю складається з натуральних компонентів. Тут все, як книжка пише, без штучних барвників, синтетичних ароматизаторів та іншої нечисті. Що цікаво, що косметику марка створює індивідуально під клієнта.  "Ми створюємо косметику індивідуальної спрямованості, орієнтовану на конкретні потреби Вашої шкіри. Ми можемо змінити склад вподобаного Вам засобу за Вашим бажанням, або створити його заново. Всього лише опишіть ефект, який має надати засіб." - пишуть на сайті))) І косметика НЕ тестується на тваринах.
А тепер про враження. Засіб до мене приїхав в картонній коробочці, надійно запакований, адже баночка скляна, а ми знаємо, як інколи працює Нова Пошта. Разом зі засобом всі потрібні папірці з інструкціями та інформацією про засіб.
Слово виробникові:
Сухе масло для волосся з нашої нової колекції "Рожевий Сад" призначено для волосся всіх типів, воно буде однаково корисним як для волосся, схильних до жирності, так і для сухого волосся з посіченими кінцями, оскільки його дія спрямована на рішення п'яти базових проблем волосся будь-якого типу. 
А саме:
*зволоження волосяного стовпа;
*ущільнення волосяного стовпа і підвищення пружності локонів;
*робота зі структурою волоса і посіченими кінчиками (масло заповнює порожнини в пористій структурі волосини, згладжуючи її на дотик і максимально відновлюючи зсередини);
*полегшення розчісування;
*захист від ультрафіолетового випромінювання, солоної і хлорованої води, вітру, холоду, спеки і сухості навколишнього середовища.

Засіб помістився у дуже милій скляній невеликій баночці, з розприскувачем як в парфумах. Дуже зручно користуватись.
Засіб двофазний, олія + рідина. Перед використанням його обов'язково треба збовтати, а тоді розприскувати. Можна одразу на волосся, або на долоні, а вже потім на волосся. Я спробувала обидва варіанти, все-таки на долоні мені простіше. Я не наношу олію на всю довжину, лише приблизно до середини прочісую волосся пальцями. Мені вистачає двох натискань на дозатор. Пробувала більше, аж надто обтяжує волосся. Але якщо зі засобом не переборщити, то він взагалі не відчутний на волоссі.

А колір який! Сонце у флаконі!
А ось до запаху мені довелось звикати. Оскільки олія "Трояндовий сад", то і пахне трояндами. Але аж надто насичено і різко. Але любителям такого запаху точно сподобається, я ж по трояндових ароматах не дуже виступаю. В реакції з мокрим волоссям запах стає ще насиченішим. Але через тиждень-два майже щоденного використання я до запаху звикла. І вже вчора зловила себе на думці, що його майже не відчуваю. До речі, аромат ще й доволі стійкий, тому трояндовий шлейф на півдня вам забезпечений.
Загалом, олійка мені сподобалась. Волосся після неї ніби чимось наповнене. Стає густішим, при цьому не обтяжене (за умови правильно вибраної дози), легко розчісується. Я навіть зауважила певні фіксуючі властивості олії. Я завжди сушу волосся феном, і мені видається, що саме завдяки цьому засобу тримається укладка, олія наче трішки підсихає на волоссі. До речі, олія стане для вас добрим товаришем, якщо полюбляєте експериментувати з плойками та вирівнювачками, адже працює також як термозахист.

І ще один величезний плюс, який я для себе відмітила, після використання олійки, моє волосся перестало електризуватись. А я вже не думала, що в цьому світі існує засіб, який зможе мені допомогти. Ну і прощавайте посічені кінчики!
Замовити  цю суху олію для волосся можна в інтернет-магазині EcoVego, а саме  тут (посилання активне). І тільки для моїх красунь читачів знижка -15% на всі засоби для волосся від Eco Vego. Тільки коли замовлятимете, не забудьте вказати промокод ULIALA. Гарних і приємних покупок :)


*Засіб був люб'язно наданий EcoVego для незалежного тестування

В коментарях зі задоволенням почитаю чи ви вже знайомі з маркою EcoVego?
 Чим користувались?
 І чи любите незмивні засоби для волосся?

Share:

18 коментарі

  1. Я користувалася їх лосьйоном для комбінованої шкіри та антицелюлітною сироваткою. Сироватка сподобалась (звісно, що на 100% ефект проти целюліту я не розраховувала, в такому випадку лише відмова від гамбургерів та тортиків зможе допомогти;)), вона добре живила шкіру, а ось із лосьйонм у мене ну зовсім не склалося і враженя не найкращі:(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що зайшла) Шкода, що з лосьйоном не склалось) я от ще приглядаюсь до декоративки.

      Видалити
  2. А тепер поясніть мені хто небудь чому олію називають СУХОЮ :-))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. До речі, я також себе це спитала, але потім ...та ладно..називають, хай називають. А на ділі воно все така ж олія) Дякую за візит)

      Видалити
  3. я теж не вірила, що є такі засоби, які врятують від ефекту кульбаби на голові) Треба спробувати, це нова для мене торгова марка.

    ВідповістиВидалити
  4. lovely blog :)
    I follow you :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    ВідповістиВидалити
  5. дякую, що нагадили про Ecovego. Колись користувалась їхньою декоративною косметикою, все сподобалось. Окреме спасибі за знижку, скористаюсь точно. До речі, її дія обмежена в часі?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Мар'яно! Наскільки я знаю час її дії не обмежений. Гарних покупок)

      Видалити
  6. Дуже цікаво. Я вперше чую про цього виробника і вже хочеться щось собі замовити. Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тішусь, що пост пригодився) Гарних покупок, скористайтесь знижкою). Дякую, що зайшли)

      Видалити
  7. Про бренд слышала, но сама еще не пробовала) Думаю начать знакомство с этого масла)

    ВідповістиВидалити
  8. не дуже люблю трояндові нотки у засобах, тому не думаю, що полюбила б цей :) хоча, хто зна, може ефект був би вартий того :)

    ВідповістиВидалити
  9. Олійки - це моя любов, з цією маркою ще не знайома)) Маю схожий засіб від Couleur Caramel - суху олію для тіла і волосся з блискітками))

    ВідповістиВидалити