Liferia. Січнева коробочка краси. Мої враження і розчарування.

Коробочку краси Liferia я замовляю вже напевно вп'яте. Ця мила рожева коробочка не залишає байдужим...я майже кожній порожній коробці знайшла застосування в господарстві. В одній поскладала біжутерію, в іншій масивні підвіски, ще в одній - окуляри. Але скажу, що і засоби, які мені траплялись в коробочках, я також використовувала на повну і була дуже задоволена. Але ось січнева коробочка мені трішки розчарувала. Зараз розкажу чому.


Дизайн той самий,  та ж мила рожева коробка, якій точно знайду застосування. Під обгортковим папером і рожевою стрічкою п'ять продуктів. Коробочку січня позиціонували як Make-up time. Так чого б там не зібрати всі продукти, які стосувались би мейкапу? А?
Приналежність до макіяжу у коробочці маю лише два продукти - це тіні американської фірми Smashbox. Взагалі, це радість і напевно рідкість, знайти такі засоби у коробочках краси, але через те, що я не велика прихильниця тіней, до всього ще й золотих (адже самий такий колір мені трапився) я залишилась "так собі" задоволена.


Кілька слів про тіні - вони справді розкішні, плотно спресовані, не розсипаються при нанесенні, насичені, добре пігментовані, з яскравим шимером, ідеальні на вечір.  Ну словом, супер- тіні, тіні-мрія....тільки ще б я користувалась тінями ...оце було б справжнє дівчаче щастя.
Наступний продукт зі серії Макіяж - це олівець для губ від VG Professional. в мене відтінок № 608


З нанесенням трохи проблематично. На голі губи лягає крупинками та комочками. З бальзаму зісковзує. Я приборкала його таким способом: намащую губи бальзамом і десь за 10 хв. намащую олівцем. Використовую його як помаду. Хоч по структурі він не такий м'який, як я люблю, але колір мені дуже підійшов, тому буду користуватись зі задоволенням. Може згодом покажу який він на губках.
Ну от, на цьому мейк і закінчується...
Наступний продукт крем 25+ від польської марки Lirene. Крем доволі непоганий, приємно пахне, гарна основа під макіяж, адже покриття дає матове. Словом непоганий кремчик, але далеко не те, що би я хотіла знайти під обгорткою коробочки краси з грифом Make-up time. Їдемо далі.
Кондиціонер для волосся від Schwarzkopf Professional Essensity Color&Repair Conditioner. Нормальний кондиціонер. Словом, нічого надзвичайного чи незвичайного. Не здивував. 
І нарешті останній продукт гель для вмивання KosMystik з мінералами мертвого моря Visage Romantique. Гель за консистенцією дуже нагадує желе. Не дуже піниться. І має запах чоловічих парфумів. Така дивина)))) Хоча вмиватись ним доволі приємно, шкіра зволожена, не стянута, свіжа. Я здебільшого вмиваюсь ним вранці. 

PS: Я щоправда не писала цін, але вміст коробочки, яка вартістю 279 гривень, повністю себе виправдовує. Повірте на слово. Але саме цим випуском я не надто задоволена. Чекатиму підписку на лютий, може Liferia здивує цього разу. Всім добра))) 

Share:

36 коментарі

  1. Ну так, наповнення суперечливе)
    Але от тіні бомбезні, шкода, що не твій колір :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тіні класні....якщо ніде їх не пристосую, то подарую комусь))) Дякую, що зайшла)))

      Видалити
    2. З задоволенням заходжу на твій блог :)
      Мабуть, було б розумніше спитати твої вподобання, перш ніж давати в коробочку такі продукти. Зрештою, золоті тіні підходять не багатьом)

      Видалити
  2. Нічим таким не користувалася. Свотчі тіней сподобалися, люблю такий колір. Але виглядає коробочка бідненько, в порівнянні з попередніми. Провчи Ліферію, замов собі коробку краси ін фірми)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Завжди рада бачити тебе тут)))) Так коробочка бідненька, погоджуюсь. В грудні я брала Love Nature, от в них наповнення те що треба. Візьму їх в лютому точно)))

      Видалити
    2. дяяякую)))читаю і коментую) я не полінувалася і знайшла твій пост про цю коробку. Оце я розумію наповнення! Ціна вища, але Love Nature взяли якістю. До речі, чекаю відгуків про кремчіки L'Occitane, Caudalie, які там були)Відправляй Ліферію в чорний список за скупість і відсутність фантазії)

      Видалити
  3. Ну, Smashbox - це, звичайно, круто! Проте як на мене, такий відтінок не назвеш універсальним чи найбільш вживаним. А щодо відповідності макіяжної теми й наповнення, то я теж була би розчарована трохи. До речі, пробувала цей крем Лірен) В основному догляді не використовую, але іноді він мені допомагає.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що зайшла) В мене саме позакінчувались креми, то на день користуюсь цим Лірен. Ніби непоганий)

      Видалити
  4. Цвет теней очень красивый, прям червонное золото. И карандаш хорош, я предпочла бы тоже по-ярче, как у тебя.
    Забавно, сошлись с тобой во мнении почти по всем продуктам)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит) Точно зійшлись))) Олівець подобається- єдина радість)))

      Видалити
  5. Який дивний склад для такої назви. Кондиціонер для волосся це вже взагалі...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так от і я про те ж))) Ліпшн була б просто коробочка січня без привязки і все було б ок) дякую за візит)

      Видалити
  6. Тіні, дійсно, гарні. Шкода, що ви ними не користуєтесь. Дякую за гарний огляд. Людині, яка незнайома з українським варіантом beauty box, було дуже цікаво 'зазирнути' всередину.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що зайшли) так тіні гарні, буду пробувати якось їх пристосувати))

      Видалити
  7. Я видела спойлеры на коробочку мол будет декоративка смешбокс- чуть не купила :) Вот что странно- может попастся помада, тени или блеск, но блеск и помада стоят в половину дороже теней- немного не справедливо :/ Но цвет и текстура тех что ты показала просто роскооошные, прямо любусь, честно :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Є таке) я так розраховувала на помаду, але ніби нутром чула що будуть тіні. По текстурі вони розкішні, буду пробувати їх якось застосувати. Була рада бачити)

      Видалити
  8. А мне эта коробочка очень понравилась. Правда, у меня от смэшбокс помада в очень универсальном оттенке. Единственное, чем не буду по назначению пользоваться, так это крем для лица

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я дуже хотіла помаду) у вас справді дуже гарний колір трапився) дякую що зайшли)

      Видалити
  9. Тени красивые! Состав неплохой, но без восторгов

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за візит) я ьакож люблю коли коробочка вау...а тут так собі)

      Видалити
  10. Щось вони накрутили... Коробка ну явно не мейк-ап( хоча тіні ну дуууже гарні)
    Взагалі коли я порівнюю закордонні бокси і наші, то порівняння точно не на користь останніх(

    ВідповістиВидалити
  11. Ну а я оптимист. Золотые тени это на самом деле не плохо, их можно растушевывать в очень легкое покрытие, просто чтобы чуточку больше выделить глаза, или использовать как акцент. Мне почему-то кажется, что золотой куда более применим, чем, например, голубой, и ему можно выделить место даже в ньюдовом макияже :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що зайшла і ща поради. Буду пробувати. Згодом покажу, що з того вийде)

      Видалити
  12. Відповіді
    1. По структурі класні і колір непоганий. Спробую пристосувати) дякую, що зайшли)

      Видалити
  13. Хорошее наполнение, особенно понравились тени)

    ВідповістиВидалити
  14. Тіні гарні вони можуть доповнити макіяж. Крем Lirene в мене такий є. Сподобався гель для вмивання KosMystik тільки що він пахне чоловічими парфумами це погано. А можливо дійсно спробувати іншу українську коробочку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Крем Лірен і гель це наразі єдине чим я зараз користуюсь, решта поки чекає своєї черги) Дякую за візит)

      Видалити
  15. Хм, справді, золоті тіні точно не всім підійдуть :( Я б, наприклад, теж навряд чи ними змогла користуватись...

    ВідповістиВидалити
  16. Коробка явно не макіяжна(( Мені тіні приглянулись, решта якось не вражає.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дам, з назвою вони прогадали))) Тіні гарні, але... є багато але)))Дякую, що зайшла))

      Видалити