Олійка для нігтів та кутикули Lюtique.

Привіт улюблені читачі та любі гості блогу. Сьогодні я продовжу знайомити вас з натуральною косметикою від української марки Lюtique. Це косметика ручної роботи, яка виготовлена з натуральних компонентів. На огляд до мене приїхало два продукти з асортименту марки, це віск для брів, про який я вже писала ось тут, і олійка для кутикули та нігтів. Сьогодні прийшла її черга стати головною героїнею мого посту.


За словами виробника, ця олія неодмінно сподобається вашим нігтям і кутикулі, адже має пом'якшувальну дію, допомагає швидше загоїти мікротравми після обрізного манікюру, і навіть допомагає відбілити нігті.

Суха кутикула - це моя давня біда. Але є й інша біда - це лінь наносити на кутикулу якісь допоміжні засоби. Так з тим і жила :) Кутикула все сохла, манікюр витримував всього кілька днів, а мені все руки не доходили купити собі якийсь  засіб для зволоження. Добре, що доля звела мене з маркою Lюtique, і коли випала нагода вибрати собі якийсь продукт, я навіть не думаючи замовила олійку для кутикули.
Олійка в милій і малюсінькій баночці 5 мл. Особисто для мене такий міні-формат дуже зручний, адже цю олійку я ношу зі собою в косметичці, вона не займає багато місця. Кришечка надійно закручується, що унеможливлює заляпати олієї півсумки. Наносити на кутикули та нігті олійку дуже зручно, завдяки зручному пензлику, як в лаках. Але є одне але... Оскільки олійкою користуюсь лише я, мені подобається пензлик. Втім позичати засіб знайомим чи подрузі не зовсім гігієнічно.
 Склад засіб має просто казковий. Лише натуральні інгредієнти та вітаміни.
Склад: олія жожоба, олія солодкого мигдалю, олія виноградної кісточки, рицинова олія, вітамін А, вітамін Е, ефірна олія лаванди, лимона, сандалу, бергамоту, кедра. 
Ціна 5 мл. - 68 грн
 Ви скажете, що з таким успіхом можна змішати всі олійки, які є вдома і мати такий самий засіб для зволоження кутикули? Але навіщо це робити самій, якщо до вас це вже зробили?
Олійка має доволі насичений запах, але який мені абсолютно не заважає. Пахне травами і кедром і ялинкою. Оскільки моя кутикула дуже "спрагла", то всотується олійка дуже скоро. Немає ефекту надмірної жирності на пальцях. Зазвичай, я наношу її на кутикулу на всі 10 пальців, і легенько втираю в шкіру. Кутикулі подобається, а мені ще більше, бо так життя мого манікюру триває довше, і поступово я починаю відмовлятись від обрізного манікюру. Користуюсь олійкою за потреби, часто перед сном після крему, а також впродовж дня. Отже, зволожена кутикула - це факт. Поки інших змін у нігтях я не помітила, але цю олійку можу сміливо рекомендувати за натуральний склад та гарні зволожувальні властивості.

Замовити олійку для кутикули або ж роздивитись асортимент марки Lyutique можна в Instagram та Facebook (посилання активні). 
Або ж телефонуйте 093-693-27-98. 
Засіб був люб'язно наданий для незалежного тестування. 

А в коментарях залюбки почитаю чим ви  зволожуєте кутикулу)) діліться досвідом і улюбленими засобами)

Share:

19 коментарі

  1. Какая милая баночка, обожаю когда средство с кисточкой:) Я тоже стараюсь отказаться от обрезного маникюра )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене поки не дуже виходить відмовитись,але олійка допомагає)))

      Видалити
  2. Мені також ця олійка сподобалась)

    ВідповістиВидалити
  3. У меня сейчас SH очень классное масло, хотя состав этого идеален

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Справді ідеальний) покладаю на нього великі надії в сенсі зміцнення та зволоження нігтів)

      Видалити
  4. У меня с кисточкой от Ловери есть. Такой формат удобный. А эту еще не пробовала. Я сейчас кутикулу средством от Альпсториес мажу. Восторг полнейший)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я до косметики з Альп так і ще не дісталась. Але і про Ловері чула багато гарних відгуків. Це поки моя перша олійка , тому нема з чим порівнювати)

      Видалити
  5. Якщо це все самій купувати, це дуууже дорого буде)) Потрібно спробувати цю олійку, мені засоби бренду подобаються

    ВідповістиВидалити
  6. Гарний засіб) Я зараз найактивніше використовую зволожуючі засоби AlpStories

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Стільки гарного чую про цю марку, треба і собі спробувати)

      Видалити
  7. ось такі штуки мають бути маст-хевом для кожної з нас) згадала, як в одному з дорогих львівських магазинів під час тестування тонального крему до мене випадково доторкнулася своєю "махровою" кутикулою консультант-продавець. Мене аж перетрусило)Бррр...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Брррр...шо за страшилки наніч? Погоджуюсь про маст-хев.

      Видалити
  8. Сполобалося, що засіб має пензлик! Мабуть дуже зручно!)

    ВідповістиВидалити
  9. Дуже класна баночка :) А склад засобу й справді шик! Думаю, що з таким засобом нігтики й міцніші стануть :)

    ВідповістиВидалити
  10. Люблю цю марку, але цю олію ще не спробувала

    ВідповістиВидалити