Jerelia. Вершки для тіла Kvitka для пружного та еластичного тіла.

Доброго часу доби читачам та гостям блогу. Мабуть у кожної з нас є улюблена процедура чи ритуал у догляді за собою, який щодня виконуєш зі задоволенням. Я, наприклад, люблю змивати макіяж, з масочкою походити 10 хвилин? Запросто. Але є процедури, які робити просто ліньки. Відповідно є й засоби, які нечасто з'являються в косметичці чи на поличці ванної. В мене це лосьйони та креми для тіла. Ну ліньки мені щовечора намащуватись якимись засобами, особливо коли вони ще й липкі і вбираються по півгодини. Донедавна, моя шкіра цілком погоджувалась з тим, що додаткового зволоження їй не треба, але цієї зими, коли я перейшла на натуральні мила,  вона сказала: "Агов, мені цього мало! Хочу пити".  Ну і от, щоб заповнити цю прогалину у щоденному догляді я обзавелась кількома лосьйончиками. Про один з них у сьогоднішньому пості.


З продукцією української марки Jerelia я вже вас знайомила. Тут можна пригадати наскільки мені сподобався тонік для обличчя. Сьогодні ж розкажу про вершки для тіла з промовистою назвою Kvitka. Почну з аромату. Мені лосьйон пахне сухими квітами та іншим різнотрав'ям. Легкий ненав'язливий запах, дуже мені імпонує. Він не насичений, на тілі відчувається лише при нанесенні.
 Засіб назвали вершками для тіла. Консистенція продукту і справді вершкова, легка і доволі рідка. В мене на початку були якісь трабли з дозатором, то засіб вичавлювся з баночки з характерним звуком....шшш...ну майже як збиті вершки. Словом, уся ця краса - квітковий запах і вершкова консистенція помістились з прозору пластикову баночку.  Об'єм 150 мл. Банка з кришечкою дозатором.

На банці брендова наклейка з усією потрібною інформацією. З того, що я вичитала, мої вершки виготовили в грудні 2015, термін зберігання аж 2 роки, ну і є інформація про склад засобу. Ось, до речі, й він.
Water, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Caprylic/Capric Triglyceride, Triceteareth-4 Phosphate, Polydimethylsiloxane, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Equisetum Arvense Extract, Ubiquinone, Liposentol-Multi, Ceto Stearyl Alcohol, Glycerin, Ennactive 203, Rapithix, Parfum.
Вершки зволожують дуже обережно. При нанесенні, засіб  водянистий, легко вбирається. Відчувається легка прохолода. Я використала вже чверть баночки, але планую трішки ще залишити на літо. Мені здається, що саме на літню пору такі легенькі вершки будуть сам раз) Адже вони дуже швидко вбираються, легко наносяться і не залишають липкої та жирної плівки. До речі, зберігаю вершки на поличці у ванній. За місяць користування з ним нічого не сталось.
Якщо у вас суха шкіра, то вершки мабуть будуть заслабкі, а ось у кого нормальна чи навіть жирна шкіра, думаю такий засіб вам припаде до душі. Раджу спробувати. До речі, і ціна не кусюча - всього 54 грн. Купити засіб можна ось тут.

Продукція люб'язно надана Jerelia для незалежного тестування. 

В коментарях залюбки поспілкуюсь про ваші улюблені засоби для тіла? Що ще радите спробувати?

Share:

19 коментарі

  1. Я фан їхніх дизайнів)) Чудова марка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о, так, вони такі ніжні))) І ці квіточки такі милі)) Але й не дизайном єдиним)

      Видалити
  2. Красивое оформление, такое весеннее и нежное)Вершки я еще кстати не пробовала и с маркой не знакома. У меня, конечно, молочко от Альпсториес пока любимчик)

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарні вершки для шкіри - до речі, вперше вживаю цей термін, чомусь ніколи не стикалася з такими вершками :) Виглядає і звучить дуже гарно!
    xox
    http://www.mielandmint.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я й вперше користуюсь вершками, але вони справді дуже ніжні, ну справжні вершки 30%)

      Видалити
  4. Интересное средство, немного знакома с маркой. Все что пробовала-понравилась.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так цікавий засіб) Мені також поки все подобається чим користувалась)

      Видалити
  5. Симпатичное средство) Не знакома еще с маркой)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Раджу познайомитись, тут багато достойних і цікавих продуктів)

      Видалити
  6. Я у марки ничего не пробовала. А любимое средство для тела у меня - формирующий гель от Альпсторис. Кожа после него просто невероятно нежная)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спробуй) А від Альпсторіс в мене також є такий гель - він розкішний. Скоро також писатиму на нього огляд)))

      Видалити
  7. awesome post :)
    Have a nice weekend! Kisses :

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    ВідповістиВидалити
  8. Мені підійде, в мене нормальна шкіра)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене також, тому думаю сподобається) але я його поки тримаю на літо, бо дуже легенький))

      Видалити
  9. Мне так нравится дизайн этой серии :) спасибо за знакомство!)

    ВідповістиВидалити
  10. Мені подарували кілька продуктів - таким чином я дізналась про цю марку. Демакіяж якось не дуже вразив, але маска заспокоююча зацікавила.
    А для тіла з усієї величезної кількості випробуваних засобів більше всього люблю ізраїльський лосьон КосМістік.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я з КосМістіку пробувала лише гель для вмивання - непоганий продукт. Але планую спробувати ще щось, дякую за підказку))) І також дякую за підписку))) Рада бачити Вас серед читачів)

      Видалити