Night Routine. Мій вечірній догляд за обличчям.

...Цей пост я присвячую своєму чоловікові, якому досі невтямки чому я проводжу у ванній кімнаті щовечора по 40 хвилин.


Пост я пишу в колаборації (таке дивне слово) спільно з Наталею, яка веде блог blyskitka.wordpress.com. Як виявилось, свої блоги ми почали вести майже одночасно - з осені минулого року, тому зробити щось спільне нам, як то кажуть, сам Бог велів. Я розкажу про свій вечірній догляд за обличчям та засоби, які допомагають моїй шкірі краще заснути. А Наталя - про те, як вона релаксує ввечері) 
Я ж не відкрию Америки, коли скажу, що демакіяж, очищення шкіри ввечері, одні з найважливіших процедур догляду за шкірою обличчя? Так от. Я нарахувала аж 6 засобів, які наношу на обличчя перед тим як лягти спати. Сьогодні всіх їх покажу і розкажу. На деякі продукти я вже писала відгук, на деякі лише збираюсь.
*Шкіра в мене нормальна, але пересушувати її не можна, погано реагує на вміст спирту в засобах. Крім того, на носі в мене чорні цятки, який я вперто намагаюсь позбутись, а біля крил носа легенький купероз тепер ви знаєте про мене все.

Буду відверта і чесна...Так я дозволяла собі засинати в макіяжем на обличчі і змивати усю цю "розмазану красу" лише вранці. Але то було в студентські часи після дискотеки і "давно і неправда". Коли "роки вже не ті" шкіра на такі вибрики реагує новим прищем чи іншими неприємностями. Самі ж знаєте. Тому нині демакіяжу і очищенню я приділяю багато уваги. Попри все, не витрачаючи на це багато грошей. Продукти в мене бюджетні і по кишені, а головне майже всі натуральні і українського виробника.
Щодо очищуючих засобів, то в зараз в мене на господарстві два продукти. Це пінка від українського бренду Jerelia антивікова серія IKRA. Я не дочитала на сайті і замовила антивікову серію, і вже була налаштована віддати цю пінку мамі, але вона виявилась такою класною, що я залишила її собі і зараз користуюсь зі задоволенням. Якщо коротко, вона дуже ніжна, чудово пахне і прекрасно змиває макіяж. Про неї скоро буде окремий пост в блозі.
Ще один засіб від корейської марки Tony Moly з ацеролою. Про цю вмивачку також згодом буде окремий пост, тому коротко скажу, що засіб непогано очищує шкіру, ніжний і не сушить шкіру. Відчуття "вмивання до скрипу" не дає.
Раніше, я спершу змивала макіяж з очей і протирала обличчя міцеляркою. А зараз все навпаки - спершу вмиваюсь пінкою чи гелем, а вже потім протираю обличчя ватним диском з міцелярною водою, так мені зручніше. В мене міцелярна вода від польського бренду PAESE - достойний засіб. Не залишає по собі липкості і її можна не змивати. 
Після міцелярного розчину в мене фаза тонізування. Про тонік від Jerelia MAVKA я вже писала тут. Дуже задоволена. Кілька крапель тоніку наношу на долоні і розподіляю по обличчю.
Далі настає черга кремів. Зараз я добиваю сироватку від української марки натуральної косметики Piel з гіалуроновою кислотою. Про неї детальніше я писала ось тут. Задоволена засобом, користуюсь вже понад два місяці. Відчуваю, що крем з нею набагато краще працює. Планую спробувати ще якусь сироватку цієї марки, коли ця закінчиться.
Далі я наношу крем під очі. Це натуральний крем ручної роботи зроблений Юлею з Hand-made cosmetics. Про такі кремчики я писала тут. Від використання цього крему реально бачу результат - більш зволожена і  свіжа шкіра та мінус кілька мімічних зморшок під очима.
Ну і завершальний етап - нічний крем. В мене зараз від польського бренду Ziaja, про який я писала тутНе скажу, що аж надто задоволена, просто хочу добити цей крем, а тоді вже вирушу на пошуки чогось дієвішого. Але крем не поганий, просто... він звичайний. Добре зволожує і заспокоює шкіру. А я від нього чудес і не чекала. 
Поміж тим всім, я регулярно користуюсь скрабами та масками для обличчя. Але це вже зовсім інша історію.

Дякую, що зайшли і дочитали. Тепер переходьте  до Блискітки, в неї можна пороздивлятись чимало люксової косметики. 

Share:

24 коментарі

  1. Цікавий в тебе ритуал :) Я також не нехтую демакіяжем. Коли вже зовсім стомлена, то маю на поготові міцелярну водичку від Dr. Sante огіркову, а ісля неї тонік і зволоження)
    Але очистити шкіру мушу))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То тепер для мене як закон)))) Дякую, що заходиш і читаєш)))

      Видалити
  2. Гіалуронова ксилота - моє все, без неї жоден крем не дає такого результату ,як з нею :) Дуже хочу спробувати міцелярку від Паезе, мені вони взагалі як марка імпонують :)

    ВідповістиВидалити
  3. Нічого не пробувала)) Але хочеться познайомитись з засобами Джерелія

    ВідповістиВидалити
  4. Давненько хочу спробувати ці пінки від Тоні Молі, але поки що початих є кілька, тому не хочу купляти нові.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ці корейські пінки такі економні, мені здається, що цієї мені вистарчить на рік часу)

      Видалити
  5. Так багато засобів) Дуже чекаю відгук на пінку Тоні Молі

    ВідповістиВидалити
  6. Які симпатичні засоби)
    У мене буває настільки виснажений день, що я прийшовши додому лягаю.. А потім розумію, що все, що на обличчі розмажеться по подушці і по мені)) Я змиваю все не через те, що зморшки будуть чи прищі повилізають. Я змиваю, бо мені хочеться дихати вільніше і закутатись в ковдру з головою)От тоді я швиденько встаю і йду до ванни))
    Цікава пінка, але зарано саме такий варіант..) І крем під очі зацікавив.. Я якраз у пошуках)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не думаю, що вона аж так надто працює на омолодження) Але вона така ніжна і комфортна, що я просто не можу нею не користуватись)

      Видалити
  7. Много средств! Думаю, после такого ухода кожа довольна! В моем уходе отсутствует мицелярка и сыворотка. Но у меня в планах ввести эти средства в свой уход

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шкіра дуже задоволена))) Спробуйте сироватку від Пьєль, вони чудові)

      Видалити
  8. Спасибо за обзор! Да, мужья они такие... Не понимающие)))) очень интересный пост, я недавно начала знакомиться с джерелией, стала их консультантом. Теперь знаю что закажу на пробу в следующий раз)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, класно, то скоро в тебе в блозі буде багато Джерелії))) круто, чекаю на відгуки)

      Видалити
  9. отличные средства, я правда только сыворотку пьель пробовала)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І як Вам сироватка?) Мені вона дуже довподоби) Дякую за візит)

      Видалити
  10. Очень все интересное) Хотелось бы попробовать пенку от Джерелия и водичку от Паисе. А я наоборот в студенчестве - насколько было лень, но умри или засни за умывальником, но косметику всегда стирала. Меня так напугала раз мамина знакомая косметолог. Будешь засыпать с косметикой, со временем доиграешься - морщинки, воспаления и т.д

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А в мене навпаки...зараз більше присвячую часу догляду за шкірою))

      Видалити
  11. Ох, ці студентські роки... =) І Ммій чоловік теж мене з ванни виганяє)А ще свариться, що всі полички забиті якимись банками-коробочками-кремами, а його бальзам для гоління сумно тиснеться у кутку))) А щодо догляду, то давно вже придивляюся до цього крему під очі - якраз на ніч, бо маю лише денний від Piel - з SPF-фільтром. Бачу, що твій уже кілька місяців є, чи ти ще раз взяла? На скільки вистачає?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я бачу, ти мене розумієш як ніхто) Кремчик дуже класний і на довго вистрарчає, він в мене вже десь три місяці, якщо я не помиляюсь, може більше) ну він економний, але за рахунок того, що натуральний його термін 3 місяці) Але поки він не зіпсувся то користуюсь)

      Видалити