Що в косметичці у зірки? Світлана Тарабарова.

Зізнайтесь, ви також любите покопирсатись в косметичці подруги? Посвотчити нову помаду, бризнутись парфюмом, намастити руки кремом? Є таке? Бо я пороздивлятись чужу косметику дуже люблю, хоча й "скриплю зубами" коли хтось риється в моїй косметичці. Не так давно, мені випала нагода зазирнути в дорожню косметичку випускниці української Фабрики зірок, а нині - талановитої сольної співачки Світлани Тарабарової.


Зі Світланою ми зустрілись на радіо, де я працюю. В очікуванні ефіру, в розмові про те про се, я не стрималась і попросила ексклюзивно для читачів мого блогу показати, що ж Тарабарова возить у косметичці на гастролі. Світлана радо погодилась, хоча скромно зауважила, що нічого особливого і надзвичайного у її косметичці немає. Ну це вже нам вирішувати) Подивимось, що там?




"Оскільки, я дівчинка і ще й буває, потрапляю в різноманітні ситуації, я завжди повинна бути з мейком. Тому в моїй косметичці завжди є дуже легка мінеральна пудра від Art Deco, яка розсипалась і замастила мені всю косметичку. Також тональний коректор Kryolan, який щоправда, дуже щільний і підійде лише для сценічного мейку. Коли треба щось затонувати, замаскувати - він мій помічник, але на щодень не підійде. Також є така штучка моя улюблена (кьорлер для завивки вій), щоправда, її вже треба замінити на нову. Моя улюблена помада Givenchy, яка вже трохи потерлась.


Також тут чорний олівець для очей, звичайнісінький. Моя улюблена штука від Art Deco - це і рум'яна, і помада, і ше маленьке дзеркальце - незамінна річ в подорожах. Дуже класна матова помада-лак від Nouba. В мене номер 46. Яскравий червоний колір, ідеальний для сцени. Але мені важливо, щоб яскраві помади були стійкі, і щоб я ненароком не розмазала її по обличчю мікрофоном. Ця помада дуже стійка, інколи по півгодини ввечері доводиться її відтирати з губ. А ось мій старенький блиск для губ, він дуже давній, і взагалі я не знаю чого він ще тут. Туш для вій - звичайна стара добра рожева Maybelline. Але це такий дорожній варіант. Я дуже люблю туші від Guerlain і вже давно їм не зраджую. Хоча нині така туш коштує не дешево. А ще в моїй косметичці завжди мають бути шпильки, бо я люблю "дульку" на голові крутити. Ось і все." - поділилась Світлана.


До речі, Світлана Тарабарова нині не тільки співає. Дівчина подалась у fashion і створила власну колекцію одягу svitlovtobi.


Натуральні тканини, оригінальний дизайн, приємна ціна так і ваблять мене поновити гардероб чимось незвичним. До речі, одна з родзинок цього одягу, що на кожну річ можна вибрати рядок-оберіг - " будь собою, чуєш будь собою"," світло в тобі", "разом легше йти" та багато інших, такі рядочки для вас ексклюзивно вишиють на одязі, що ви обрали. Прикольно, пра?


Я просто в захопленні від ось цих сукенок, а також від тренчів. Але скоріш за все дозволю собі поки обладунки для телефону)) Роздивитись та замовити #svitlovtobi можна тут


Сподіваюсь, що вам сподобалась така рубрика? Не баночками ж єдиними. Як зловлю чергову зірку, обов'язково покажу і її косметичку. 

До речі, клацайте СЮДИ, тут я спеціально для вас змонтувала клаптики інтeрв'ю, слухати всім)



Використані фото з інтернету, особистої сторінки Світлани Тарабарової у Фейсбук та мої. 

Share:

29 коментарі

  1. Класний матеріал! І червона стійка помада - завжди скарб! )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Так приємно) Знаю по собі, що скільки б помад не мала, червона мусить бути обов'язково)

      Видалити
  2. И правильно, не бьюти единым) Хотя и тут тоже бьюти)
    Боже, обожаю рыться в чужих косметичках и кошельках. В последний рассматриваю всякие дискотнтные карты. хыыыы

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що завітала) Дисконтні картки, то взагалі окрема тема)))

      Видалити
  3. Интересная рубрика! Я с удовольствием почитала о предпочтениях Тарабаровой в косметике. Не знала, что она и коллекцию одежды создала

    ВідповістиВидалити
  4. Классная рубрика))) Люблю посмотреть на содержание косметичек других девочек, сразу появляются мысли по приобретению чего то нового.

    ВідповістиВидалити
  5. ого! дякую, мені було дуже ціково читати))))

    ВідповістиВидалити
  6. Спасибо за такую рубрику!!! Да-да-да, хотим, интересно, ждем))))

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже цікава рубрика! Теж полюбляю позазирати що в косметичці у подруги )). Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую) Я особливо люблю розглядати парфуми та помадки)

      Видалити
  8. Очень интересный пост получился ))

    http://evgenijamir.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  9. В косметичках подруг особо не люблю копаться, поскольку часто я и советую им тот или иной продукт, а вот смотреть косметички звезд очень люблю смотреть)

    ВідповістиВидалити
  10. Lovely post dear...thx for sharing...:-) Have a great week! xx

    ВідповістиВидалити
  11. Отличный пост)))) Люблю "подглядывать" в чужие косметички в поисках крутых продуктов для себя))
    Настя

    http://tastyrumors.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  12. О, цікавий пост))) Завжди цікаво, що обирають зірки

    ВідповістиВидалити
  13. Так, я теж люблю заглядати в косметички подруг. Круто, що тобі вдалося загялнути в косметичку зірки, може зробиш таку постійну рубрику?:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рубрику планую зробити постійною, єдина проблема пошуку зірок) і налагодження з ними контактів.

      Видалити
  14. Остання фотка - ви такі класні) На Тарабарову звернула увагу ще на "Фабриці", але тоді вона була Алісою)

    ВідповістиВидалити