На дні. Порожні баночки/сезон зима-весна 2016

Прийшов час розгрібати завали порожніх баночок та бутлів. Давненько я не писала такі огляди, то ж і порожньої тари в мене вже назбиралось чималенько. 22 позиції - я в шоці. Мій чоловік аж видихнув з полегшенням, що великий пакет з порожніми баночками вже не буде захаращувати кут у ванній кімнаті. Тож пора прощатись з:

1. Міцелярна вода Paese. Люблю цю польську марку, щоправда зі засобів бренду користувалась лише консилером  і вирішила спробувати міцелярну водичку. Вона виявилась звичайною, нормальною, нічого особливого. Не липка, без запаху, макіяж змиває добре, але з водостійким не впорається. Можливо куплю ще раз.

2.Молочко для вмивання від Uspix. Трохи дивний запах, схожий на акварельні фарби. Макіяж змиває посередньо, з тушшю чи стійкою помадою не впорається. Я його використовувала для додаткового очищення шкіри після пінки чи гелю для вмивання. Молочко гарно освіжає шкіру і висвітляє пори. Може й повторю при нагоді.

3. Очищуюча маска Doliva. Про свою любов до цих масок я писала тут. Знаю, що кілька моїх читачок вже купили такі ж, за моєю порадою. Сподіваюсь, вам сподобалось так само як і мені? Масочка гарно і бережно очищує шкіру. Вона в мене закінчилась давненько, тому треба повторити.

4. Крем під очі від Hand-made косметика. Огляд засобів бренду був тут. Крем мені підійшов і дуже сподобався. Він чудово зволожує та помітно розгладжує маленькі зморшки під очима. Шкода, що термін зберігання крему лише 3 місяці, бо я так і не встигла використати всю баночку. Викидаю залишки, але ближче до осені куплю знов.

5. Ледве добила ніжний крем-гель для вмивання від Біокон 20+. Економний засіб, ніжне очищення. Легка кремово-гелева текстура у вологих руках перетворюється на ніжну пінку. Враховуючи ціну (в межах 30 грн) і якість, то засіб дуже навіть не поганий. До всього не сушить шкіру. Але знову, мабуть, не візьму. Набрид, чи що?

6. Ексфоліант-крем від Irene Bukur мені дали в нагрузку до якоїсь покупки. Кремова текстура з дрібненькими крупинками. Засіб дуже ніжно очищує шкіру, користуватись ним можна хоч кожного дня, але я б не радила, це ж пілінг все-таки. Ексфоліант можна використовувати і як маску, і як легенький пілінг. В обох випадках від чудово справляється зі своїми завданнями. До всього ще й запах чудовий. Обов'язково повторю в повному форматі, але чекаю особливої акційної пропозиції в магазині.
7. Бальзам для волосся Льон від Herbal care. Я вже писала про аналогічну маску марки тут. Бальзам мені сподобався трохи менше. Він виявився звичайнісіньким. Але оскільки мене не бентежить в ньому ні запах, ні текстура, ні ціна, то можливо йому й знайдеться місце на моїй поличці у ванній ще раз.

8. Цибулево-часниковий комплекс від Nature.med. Закінчилась маска вже дуже давно, добре, що освіжити пам'ять допомагають старі пости в блозі ось тут. Пригадую, що маска мені дуже подобалась. Тому при нагоді може й повторю.

9. Така ж ситуація з бальзамом Macadamia від Dr.Sante. Пригадую, що бальзам подобався, тим паче, ціна на нього прийнятна, за можливістю повторю. А огляд на нього можна почитати тут.
10. Нарешті викидаю півторалітровий бутиль шампуню від Loreal професійної серії. Мушу сказати, що це мій улюблений шампунь, який мені підходить по всіх параметрах. Але такий формат мабуть більше не купуватиму. Набридає і волосся звикає. Але шампунь чудовий, спробуйте при нагоді. Щоправда, любителям натуральних засобів для волосся він не приглянеться.
11. Ще один шампуньчик, цього разу більш-менш без шкідливих компонентів (хоча я не сильна в розборах складників) Melica для фарбованого волосся з оливкою. Нормальний шампунь, але не вау. Тому покористувалась і знову, мабуть, не куплю.

12. Сухий шампунь Batiste. Багато говорити не буду, бо то моя любов і вірний друг-рятівник в ситуаціях коли нема часу мити голову. Але мушу зазначити, що цей засіб для коричневого волосся наразі мій фаворит. В мене вже є новенькі баночки з вишенькою та оригінальний, то вони не такі хороші, як їхній "темний" брат. Batiste я вже повторила і куплю ше не раз.

13. Чомусь тут "затесались" на фото ще пробнички шампуню і бальзаму від LR. Не пригадаю їхню дію. По-моєму шампунь, як шампунь. Мабуть, на розпробувала.
14. Цукрово-сольовий скраб для тіла від Dushka я рохвалювала тут. Більше мені нічого додати, люблю і при нагоді повторю ще не раз.

15. Скраб гомаж від Yves Rosher. Також неймовірний засіб. Це перша, але точно не остання баночка. Розкішний запах і відлущуючі властивості також. Спробуйте при нагоді, дуже раджу.

16. Про крем для рук від L'ambre я вже писала в одному з найперших постів у блозі тут (ов майн гот...як це було давно). Крем цей мені дуже подобається, він швидко вбирається, гарно зволожує і має нейтральний запах (просто пахне кремом). Повторю, його любить мій чоловік.

17. Мініатюрка крему для рук з гранатом від Weleda мені трапилась в одній з коробочок краси. Досить не поганий засіб. Також швидко вбирається, зволожує, приємно пахне. Мініатюрку було дуже зручно носити в косметичці. Від покупки повнорозмірного продукту мене зупиняє лише ціна і кількість кремів вдома.
18. Антиперспіранти від Rexona я люблю і купую вже не раз. Лише вони мене захищають від потовиділення, але такі дезики не дуже корисні і безпечні. Я якраз зараз тестую один еко-дезодорант, враження поки приємні, тому поки "рексончик" не купуватиму.

19-20. Закінчились в мене дві інтимки. Одна від Pharma Group, інша - Intimo med від Ельфи. Нормальні гельчики, купую вже не раз. Вже навіть не дивлюсь в бік дорогого Лактациду.
21-22. Прийшов час прощатись і з двома тушами. Про ці красуньки я писала тут. При нагоді куплю ще раз. Туші класні, але коли підсихають, починають сипатись і нема на те ради.

Ось і всі мої порожні баночки. Тепер можна все це з чистою душею і совістю викинути і починати збирати нову партію.

Чим користувались зі списку використаного?

Share:

43 коментарі

  1. Спасибо за такой объемный интересный пост! Я умывашкой Биокон, как у тебя, до блогерства годами пользовалась. Она настолько идеально подходила для моей сухой кожи, что и пробовать что-то другое не хотелось. Ну и цена у нее - сказка. Помню времена, когда она еще по 12 грн продавалась :) Ну и маску Doliva теперь обязательно попробую, люблю их))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, вмивалка непогана) А масочку спробуй, вони кльові) Дякую, що зайшла)

      Видалити
  2. С пустышками!) Шампунь Loreal для окрашенных волос мне тоже очень нравится, а маска из этой серии вообще мой маст-хев. У Batiste мне, кроме этого, еще нравится тот что XXL. Остальные намного меньше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) А я про ХХL якраз чулла різні відгуки...комусь дуже подобається, а комусь ні. Я ще не пробувала. А в Лореалю ця серія Вітаміно взагалі дуже вдала, я вважаю)

      Видалити
  3. Скільки всього цікавенького :)
    От я боюся такий великих шампунів) Мені часто не вгодиш і дуже часто така баночка дійсно набридає :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я перед тим часто його барал маленького формату, бо ж вирішила вже взяти "по-багатому".

      Видалити
  4. Громадна купа баночок) Крем під очі хенд-мейд теж пробувала раніше. Дуже сподобався

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, це наразі кращий з кремів під очі, що я пробувала)

      Видалити
  5. А я ніяк не можу назбирати порожніх банок, як тільки щось закінчується, я автоматично відправляю його в смітник( Про Паезе - міцелярки через свій склад фізично не можуть витирати водостійкий макіяж, для такого треба змивку на олійній основі або будь-яку двофазку. У мене теж була туш 2000 калорій, дуже довгий час то була моя найулюбленіша туш евер) Скрабик від Ірен Букур теж був, дуже сподобався (мені якось пощастило втрапити на 50% знижки)).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я знаю, що не змивають, а треба щось олійчасте. Але наприклад туш від Мейбелін вона важко відтирала, а ось Зелена аптека справляється) А скрабик цей класний...я чекаю своєї вигідної пропозиції)

      Видалити
    2. В мене був лайнер, з яким навіть олія не справлялась :D

      Видалити
  6. С пустышками) У меня из этой линейки Биокон много раз маска была, спасибо, что напомнила) Надо обязательно повторить.
    Были и бальзамы для волос Лён и Макадамия. Лён вообще никакой, а вот Макадамия очень понравилась)

    ВідповістиВидалити
  7. Так люблю переглядати чужі пусті банки, а про сої все не напишу))
    Дуже люблю ранішню маску від Доліви - моя рятівниця в тяжкі ранки) Треба спробувати очищуючу)
    Серія 20+ Біоконівська мені взагалі так собі - мала всі продукти і вони взагалі не вразили(
    Ще тепер хочу придивитись до цієї туші - багато хорошого чула, але людям, яких знаю особисто довіряю більше)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я люблю вранішню, але я нею не так часто користуюсь, тому ще не порожня) а туш візьми, принаймні мені вона дуже підходить, і коліжанки яким я її радила також сподобалась)

      Видалити
  8. Дякую за опис. Доліву за твоєю ж порадою і купила, але так сталося, що користуюся нею менше, ніж гранатовою та з вітаміном С - після них шкіра насичена вологою і ніжна. А ось Intimo med - це моя любов, підходить мені найкраще,приємний запах,дія і склад радує - без SLS. Бальзамчик Макадамія більше не повторю - моя шевелюра просить чогось потужнішого. А тепер ще чекаю на твій відгук про еко-дезодорант. Успіхів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дезік класний, але поки потестую ще трошки і напишу)дякую) і мені приємно, що ти щось купуєш за моєю порадою))

      Видалити
  9. Була вмивалка від Біокону, тільки відбілюючої серії, досить не погана)))
    Я б спробувала шампунь від Loreal)))
    Дякую за огляд)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка) а шампуньчик спробуй, це дуже вдала серія)

      Видалити
  10. Ого, скільки всього, дякую що все позбирала і описала :) Теж вже роками користуюсь такими ж шампунчиками від Loreal Professional, просто міняю серії, і бальзамами такими ж, тільки беру пів літрові баночки, вони не так набридають і мають гарний дозатор :)
    А міцелярка може і водостійкий макіяж змивати, просто видно ще не знайшла свою :) Мені з нарощеними війками не можна олійчасті засоби, але це абсолютно не зупиняє мене від водостійкої туші на нижіх війках :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В тебе яка міцелярка? Поділись)

      Видалити
    2. З тих що добре все знімають Bioderma просто супер, з більш бюджетненького - Simple, все знімає і десь 5 баксів :) А ще дуже люблю Loreal засіб для зняття макіяжу, воно наче офіційно не міцелярка називається, але суть та ж, мій улюблнеий засіб, дуже ніжна, не олійчаста штука, і все змиває :)

      Видалити
  11. Уляна, у тебя даже в рубрике Пустышки фото шикарные! Я очень люблю тушь Max Factor 2000 - моя любимка еще с универа

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оу, дякую, як приємно) Так, в мене теж ця туш у фаворитах ще з тих часів)

      Видалити
  12. Мне тоже очень нравится интимка от Эльфи. На Лактацид и не хочется менять)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Отож-бо, і мені. Нащо платити більше)))) Дякую за візит)

      Видалити
  13. І я в цю банчоку Батісте закохалась)) Але в порівнянні з вишенькою вони мені фактично однакові. ну хіба цей не білий)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну мені вишенька трохи занадто біла. Хіба я з нею щось роблю не так)

      Видалити
  14. с пустышками, теперь пространство для новинок есть)

    ВідповістиВидалити
  15. Взагалі жодного співпадіння! Треба ж таке! Хочу щось собі з цього списку обрати)
    Може, колись теж почну такі пости робити, але не можу поки - так подобається одразу викидати зайве!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бажаю успіху))) з радістю почитала б твої порожні баночки)))

      Видалити
  16. с пустышками. столько всего, класс)
    скраб Душка и у меня в этом месяце закончился, классный был.

    блог стал еще красивее ;)

    ВідповістиВидалити
  17. Уляночко, класні засоби, дещо пробувала, а дещо ще хочу))

    ВідповістиВидалити
  18. Ульяночка! Ты героиня))) Столько пустышек! А вот с маской D'Oliva я тоже не знакома, а твой пост контрольный был))) Точно надо брать! Спасибо!
    Настя

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та не так щоб одразу героїня...я дооовго їх збирала) А масочки ці дуже класні) спробуй)

      Видалити
  19. Які гарні порожні баночки! Я саме скраб від Ів Роше думала чи купувати ). Дякую за пораду, тепер спробую, люблю взагалі такі засоби.

    ВідповістиВидалити
  20. з цього всього знаю тільки скраби від душки і ів роше. і якось душка мені тепер ближча)

    ВідповістиВидалити
  21. є деякі співпадіння. Хотілося б спробувати міцелярна вода Paese. З майбутніми тебе покупками.

    ВідповістиВидалити