Bila Pava. Крем для тіла Оксамитовий дотик. Мої враження.

Здається я вже говорила, що є два косметичні продукти з якими я на "Ви"? Це тіні та креми для тіла. І якщо з першими я ще так і не знайшла спільної мови, то з різними "мазючками" для тіла ми вже добре роззнайомились. Сьогодні розкажу про крем для тіла "Оксамитовий дотик" від бренду "Біла пава". Про засоби цієї марки я вже писала. Мені шалено сподобались гідрофільні фігурки для тіла, якими вмиватись одне задоволення. А нині розкажу про крем для тіла, який мені сподобався трішечки менше. Зараз розкажу чому.



Кілька організаційних моментів. Крем втрамбований в прозору пластикову баночку-бочечку. Логотип на білій кришці, вся інформація на кавальчику паперу, що прив'язана до різьби. 
Склад засобу просто геніальний. Але це не дивно, бо бренд позиціонується, як натуральний, дружній до тварин і людей. Термін придатності засобу - 3 місяці. Мій кремчик сколотили в квітні, тож скоро ми попрощаємось.



Сам крем білого кольору, густої кремової констистенції, дещо пористий. В банці виглядає, як густа-густа сметана. Запах насичений, але досить приємний. Я довго внюхувалась і роздумувала на що мені схожий цей аромат. І придумала. В дитинстві на зиму ми робили саморобні вітаміни: курагу, родзинки, горіхи перемелювали і додавали меду. Було дуже смачно. Так само смачно пахне цей крем.



Крем доволі жирний і по тілу розподіляється важко. На літо буде занадто щільний. Хоч на перший погляд засіб видається легким по текстурі, нормально накладається на шкіру, а ось розмащувати його складно. Використовувала лише на ніч, бо в день хотілось якнайшвидше його змити. А все тому, що моя шкіра навесні та влітку не надто суха, а скоріше нормальна, тому такого мега зволоження не потребує. А ось хто страждає надмірною сухістю, коли шкіра починає лущитись, кремчик стане гарною знахідкою. Бо шкіра від нього справді оксамитова.


Так сталось у моєї мами, яка власне зараз і добиває цей крем. Чудово попрацювавши на городі і добряче обгорівши, за кілька днів мамина шкіра почала нещадно лущитись і облазити. Мама, знаючи, що в мене ціла косметична фабрика, за порадою звернулась до любої донечки. Тоді я їй і вручила крем від "Білої пави" з настановами маститись ним частіше та побільше. Практично за раз, шкіра стала ніжною та зволоженою.


Отже, мій вердикт. Крем гарний, але не для мене, я люблю легші текстури - лосьйони чи бальзами. Але якщо ви хочете оксамитову шкіру, а зараз страждаєте сухістю та лущенням, раджу його спробувати. У банці 200 мл. Використовується економно і ціна приємна. Шукайте "Білу паву" у Facebook тут і в Контакті тут. Заодно й роздивитесь весь асортимент бренду. 


Мені засіб люб'язно був наданий для незалежного тестування.



Share:

22 коментарі

  1. Спасибо за подробности. Хорошо, что мамочке крем помог и оказался нужным! У меня есть несколько продуктов от марки, я очень ими довольна, но пока тестирую. Кстати, мы все-же решили заехать во Львов на несколько дней на обратной дороге из Карпат.)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, це ж чудова новина!! Сподіваюсь вам сподобається місто Лева))

      Видалити
  2. Я тоже летом не использую жирные текстуры ни для лица ни для тела.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мабуть для цього і придумали легші текстури) бо носити таку жирну шубу на обличчі точно ні до чого доброго не доведе)

      Видалити
  3. Я полюбляю жирні креми для тіла тільки на ніч, використовую у будь-яку пору, хоча не можу назвати свою шкіру сухою. От така цікава особиливість)
    Дякую, що поділилась)))

    ВідповістиВидалити
  4. Cool review post! :)
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/06/instapost-june16.html

    ВідповістиВидалити
  5. По текстурі нагадує один баттер від ЯКА, який у мене був) Уявляю аромат!

    ВідповістиВидалити
  6. У мене суха шкіра на тілі якраз, взимку то взагалі жах. Давно хочу познайомитися с маркою, думаю восени такий кремчик мені підійде. Дякую за огляд! Фото дуже гарні, я замилувалася!

    ВідповістиВидалити
  7. Мне тоже летом не нравится пользоваться густыми кремами: в такую жару, как сейчас, пока намажешься, заново вспотеешь, и крем упрямо не хочет впитываться;)

    ВідповістиВидалити
  8. Главное, что маму порадовала :) Для меня этот крем тоже был бы слишком плотный. Фото очень понравились,такие нееежные )

    ВідповістиВидалити
  9. Не слышала еще об этой марке - спасибо за знакомство)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка) раджу спробувати, в марки багато цікавого з гарним складом)

      Видалити