Що в косметичці у зірки? Брія Блессінг.

Для тих, хто не має вдома телевізора, ніколи не дивився проект "Голос країни" і не стежить за розвитком якісної української музики, поясню - співачка Брія Блессінг одна з учасниць проекту "Голос країни". Але у львівських колах її знали, як круту джазову співачку, ще задовго до проекту. Досі пам'ятаю момент на сліпих прослуховуваннях, коли Святослав Вакарчук сказав Брії, що він навряд чи зможе навчити її чомусь новому, вони можуть лише обмінятись досвідом і гарно попрацювати в команді.


Справді, Брія професіонал, музикант, і надзвичайно талановита дівчина.  Брія родом з Техасу, але вже понад 20 років мешкає у Львові, за цей час змогла майже досконало вивчити українську і вважає себе українкою. Її творчістю я захоплююсь вже давно, навіть була на сольнику у Львові. А ще мені дуже імпонує її щирість та відкритість до людей. Тож дізнатись, якою косметикою користується одна з моїх улюблених співачок мені, знаєте, дуже кортіло. Пропоную разом зі мною покопирсатись в косметичці Брії Блессінг.


На пропозицію показати вміст косметички співачка погодилась одразу і принесла мало не всю косметику, яку мала. Тож розбирали ми її довго, але не нудно...година спілкування проминула, як 10 хвилин.


Брія розповіла, що не любить багато витрачатись на косметику. Все, що купує, бюджетне і недороге. Втім люксові і недешеві засоби в арсеналі все ж є, їх співачці дарує подруга.

 "У мене є подружка, яка дуже любить косметику. І вона її стільки купує, що сама за все життя не використає. Тому мені пощастило, бо частину засобів перепадає і мені. І в неї дуже гарний смак, і шкіра в нас подібна, тому мені, майже все підходить з того, що вона дає", - розповіла Брія.


"В ті дні, коли я виступаю я ношу дуже багато косметики, тому в будні я намагаюсь багато на себе не накладати. Наприклад, у вівторок, який я називаю "вільним", взагалі не ношу косметики. А коли є якась зустріч, як от наше інтерв'ю, то я роблю легкий мейк. Малюю брови, легенький тон і туш. Цього достатньо, щоб бути трішки гарнішою".




 "Основа під макіяж - це те, що я люблю і без чого не обходиться мій мейк. В мене жирна шкіра, тому треба все гарно тонувати і матувати. Навіть у дні, коли я не ношу багато косметики, ця штука необхідна. Цю основу Loreal Infallible я купила у Львові, у Космо чи Watsons. Вона мені дуже подобається. Вона зменшує пори, згладжує маленькі морщинки та нерівності. У звичайні дні я обходжуюсь просто BB-кремом, а от на сцену треба щільний матуючий тональник.


Консилер в мене Meybelline. Нормальний, для мене працює. Купувала його також у Львові. Але хочу спробувати щось нове.


Крем я звикла наносити руками, але недавно купила собі такий спонж. Побачила його в Instagram, всі просто кажуть, що це вау. Я подивилась ціну - 20 доларів. Думаю: "Е, ні! Стільки я не заплачу". Тому знайшла дешевший аналог, не оригінал, але розтушовує добре. Я його купила в Америці за 5 доларів.



О, а без цього я не можу жити. Це палетка для брів Loreal Brow Artist. Я його також купила в Америці. Це віск і тіні для брів. В мене просто немає брів, їх дуже мало, тому я змушена підмальовувати. В Instagram можна знайти мої "безбровні" фото. Тому без цієї штуки я не можу, і дуже рідко йду з хати без своїх брів.


О, і це моя улюблена штука. Це праймер, база під тіні. Через те, що в мене жирна шкіра я раніше не могла носити тіні, вони скочувались і не тримались. А ось з цією базою все на місці. Це праймер Urban Decay, його мені також подарувала подруга. Він працює ідеально.

Master sculp від Maybelline, також люблю цей засіб. Колір нейтральний, не насичений, не рудий. І хайлайтер хороший.



Моя улюблена туш Maybelline Lash Sensational. Я купила її в Америці, але тішусь, що вона є і в Україні. Вона просто розкішна.  За своє життя я пробувала стільки різних тушів, ця однозначно найкраща. Знаю, всі хвалять класичну туш від Maybelline в рожевому тюбику, вона мені не подобається.


Вії в мене не дуже підкручені, тому я користуюсь ще кьорлером. Здається, на Різдво подруга мені подарувала палетку від The Balm. Я звісно, не всі кольори використовую, але вона дуже універсальна і мені дуже подобається.




Я довго шукала матові тіні, і знайшла ось такі  у Watsons. Коштують копійки, але дуже класні. Я взагалі, люблю більше такі нейтральні відтінки.


З пензликів люблю оцей від Real teachnics для тонального. Мені також його порадила подружка.



Маю матову червону помаду від Loreal - чудова, але я користуюсь нею дуже рідко, здебільшого на сцену та вихід. Частіше малюю губи спокійними кольорами, помадою чи блиском.




Улюблений бальзам для губ Carmex, привезла його з Америки. Він найкращий зі всіх, що пробувала раніше.


Я пробувала Eos, то він і близько не лежав біля Carmex, він солоденький, але зволоження жодного. А Кармекс просто чудо якесь.




Ось така косметичка у Брії Блессінг.

Брія також розказала про "чисті вівторки" і для чого вона це робить. Послухати можна тут.


Бачу і чую по відгуках, що така рубричка вам дуже до вподоби, то ж намагатимусь "розкручувати" на розмову більше зірок. А зараз розповідайте, що вам приглянулось  з косметички Брії?





P.S. Як ви помітили, у цьому пості фото просто розкішні. Все завдяки чудовому фотографу та моїй подрузі Наталі Лабі. Кому у Львові треба фотосет - дуже рекомендую. Шукайте Наталю у Фейсбук , Вконтакті та Instagram.



Share:

27 коментарі

  1. Дуже красивий постик! Фото чудові :)

    ВідповістиВидалити
  2. Фото прекрасні :)
    Ну і косметичка чудова :)

    ВідповістиВидалити
  3. цікавий пост)Брія така сонячна дівчина (у всякому випадку, в тебе в блозі) мені приглянувся праймер Urban Decaу, давно хочу його)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, Брія каже, що він просто бомбезний, тому бери і не думай)

      Видалити
  4. Ого, как много всего...)) В моей косметичке матирующие салфетки и блеск для губ))

    ВідповістиВидалити
  5. Класний пост! Дякую!

    ВідповістиВидалити
  6. А фото дійсно розкішні!

    ВідповістиВидалити
  7. Люблю цю рубрику! Та рок-н-рольна палетка TheBalm з мого віш листа ), а пензлик для тону один з моїх улбюлених. Фото чудові! Дуже цікаво було почитати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я такий пензлик також дуже хочу, але чекаю поки старий розтріпається, тоді вже купуватиму щось нове) Дякую, що зазирнула)

      Видалити
  8. Фото шикарні) і ще я дуже люблю дивитись чужі косметички - от прямо хлібом не годуй, а дай глянути)))
    Дуже круто що більшість продуктів бюджетні, це тішить)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і я люблю поритись в чужій косметиці))) І мене це також тішить) Бо я також не сильно люблю витрачатись на дорогу косметику)

      Видалити
  9. Як же я полюбляю цю рубрику, словами не передати! Дякую, Улянко! Сказати чесно, не чула ніколи про таку співачку, мабуть, це тому, що я телевізора не дивляюся. Але теперь хочу її пісеньки послухати. А з косметики зацікавила туш від Maybelline

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, надзвичайно приємно чути))) А туш ця дуже класна, сама маю, і натішитись не можу.

      Видалити
  10. Дуже класна рубрика. З інтересом прочитала і подивилася на наповнення косметики чарівної співачки.

    ВідповістиВидалити
  11. Конечно нам нравится рубрика!!!!люблю и бб от гарньер и тон от лореаль. Такие же в ходу. А вот основу под макияж эту не пробовала, но заинтересовала. У неё обалденный голос!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Так погоджуюсь про голос, а ще вона дуже приємна людина)

      Видалити
  12. Тушь моя любимая и кармекс, конечно же) Очень классное интервью и фото! А еще очень круто, что ты небольшое аудио записала, так приятно погрузиться в атмосферу вашего диалога. Я в восторге))))

    ВідповістиВидалити
  13. Мені подобається ця твоя рубрика, дуже оригінальна. Ще в жодного блогера її не зустрічала)

    ВідповістиВидалити