Irene Bukur. Ексфоліант-крем Чиста шкіра. Скраб та маска для щоденного очищення.

Скраби, пілінги і ексфоліанти - це моя слабкість. Визнаю, інколи таке моє захоплення не на користь шкірі, їй треба трохи більше часу на відновлення, але не влітку. Цієї пори я можу відриватись по повній. Нарешті знайшла засіб, яким можна користуватись щодня і шкіра почуватиметься чудово.


Про крем-ексфоліант від Irene Bukur я вже згадувала в одному зі своїх постів. Пробник засобу я отримала в подарунок до однієї з покупок. Ще відтоді я знала, що наше знайомство з  цим засобом не закінчиться на маленькому пробничку.


Повнорозмірка очищуючого крему мені трапилась до рук приблизно три тижні тому. Біло-зелена картонна упаковка приховувала в собі такого ж білого тюбика. Така упаковка з м'якого пластику для засобу виявилась дуже зручною, особисто я надаю перевагу саме такому упакуванню, оскільки страшенно не люблю прикладати зайвих зусиль видлубуючи крем, коли він закінчиться. Таку ж упаковку можна за бажанням навіть розрізати, що я точно зроблю, аби використати засіб до останньої краплі.


І на картонній упаковці і на самому тюбику вся інформація про засіб. Прошу ознайомитись.



Використовувати крем-ексфоліант можна двома способами:  як маску та скраб. Оскільки в мене нормальна шкіра, то користуватись кремом можна два дні через два. Тобто, один день я скрабую обличчя, на другий день роблю маску, а тоді даю обличчю відпочити два дні (так мені порадили консультанти в магазині). Для власників жирної шкіри та комбінованої можна користуватись ексфоліантом щодня. 
Хоча і я зі своєю нормальною шкірою інколи легковажила, і гатила скрабом по обличчю кожного дня, і нічого не сталось. 


А все тому, що ексфоліант має дуже дрібні часточки. Він схожий на крем з домішками морського пісочку (така асоціація навіяна тим, що я вже 5 день відлежуюсь на пляжі) або ж схожа на соду. Скрабує шкіру дуже ніжно, хоча мені здається, що власницям дуже ніжної і тонкої шкіри, однаково треба бути дуже обережним. В мене, наприклад, є невелике почервоніння біля крил носа, щось на кшталт куперозу, то з цією ділянкою я поводжусь обережно.

Щодо запаху, крем-ексфоліант має ненав'язливий трав'яний аромат. 
А тепер про обіцянки та виправдані і невиправдані надії.


Що ж обіцяє виробник? Глибоке очищення. Частково згодна. Принаймні в тандемі з гідрофільною олією, якою я очищую чорні цятки, скраб працює чудово, заполіровуючи носик до скрипучої чистоти. Також мушу визнати, що після маски пори справді стають меншими, але пам'ятайте, що в мене нормальна шкіра. Наскільки добре засіб працюватиме з порами на жирній, мені судити важко.


Регенерація. Частково згодна. Плямки від давній прищів стали менш видними, щоправда, не настільки як би мені хотілось. 
Надає сяйва. Так, особливо після використання засобу, як маски, шкіра наче сяє чистотою.  Вона ніжна і розгладжена. Але все б ОК!, якби не одне АЛЕ! Засіб мені трохи підсушує шкіру, після нього обов'язково використовую добре зволожувальний нічний крем, бо інакше відчуваю стягнутість. Але для мене це не проблема, я однаково без крему не лягаю спати. От такі справи! 
Загалом, крем-ексфоліант мені сподобався, хоч мушу визнати, що на моїй шкірі він не робить дива.  Якщо ж ви шукаєте щось схоже, тобто любите ніжне очищення, свіжість та потребуєте щоденного скрабуванн, дуже раджу спробувати цей крем-ексфоліант. Заодно розкажете, як засіб працює на вашій шкірі. Якщо ж ви вже пробували, діліться враженнями?) 

Знайти продукцію Irene Bukur можна знайти в брендових магазинах вашого міста та на сайті irenebukur.com

Засіб люб'язно наданий для незалежного тестування PR-відділом бренду.

Share:

7 коментарі

  1. приятное средство по описанию, люблю в составе глину

    ВідповістиВидалити
  2. А моя кожа на глину иногда реагирует не очень хорошо. Хотя внешне маска совсем не похожа на глиняную.
    Интересно познакомиться с брендом, хотя пока ничего не пробовала у них

    ВідповістиВидалити
  3. Цікавий засіб) Я обожнюю як раз дрібні часточки

    ВідповістиВидалити
  4. Гарний відгук! Із задоволенням такий би спробувала. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  5. Він мені в ролі маски не дуже, а от як щоденний скраб - просто знахідка!

    ВідповістиВидалити
  6. Я влітку майже не користуюся скрабами, якось так сталося, що в ходу інші маски. А от восени це вже буде цікаво :) Ще не знайома з маркою, хочу вже бачила її магазини у нас.

    ВідповістиВидалити
  7. Как раз присматриваюсь к этому продукту, теперь точно возьму))

    ВідповістиВидалити