Love Nature. Fun in the sun. Роздивляємось наповнення.

Кожного місяця б'ю себе по руках і намагаюсь стриматись від покупки чергового б'юті-бокса. Але визнаю, перед цими милими коробочками з косметикою я безсила. Зараз переді мною лежить новенька і свіженька коробка від Love Nature - Fun in the sun, і я не можу натішитись її наповненням. 

Сьогодні покажу, що ж поклали у нову літню коробочку. Дещо з продуктів я вже встигла спробувати, а до решти поки пригладаюсь, тому сповна своїми враженнями про засоби зможу поділитись лише згодом. А окремі, найдостойніші продукти будуть мати честь на окремий пост. А поки розглядайте цих красунчиків.



1. Зволожуюча сироватка S.O.S. від Caudalie. Тільки заради цієї сироватки можна було хотіти цю коробку. Обожнюю цю серію в бренду. Таку сироватку вже пробувала раніше, вона чудова, легка та невагома, з неймовірним запахом. 


2. Сухий шампунь Lee Stafford. Зайва баночка сухого шампуню не завадить, ще й знаю, що саме цей бренд в пошані. Не користувалась, буде цікаво спробувати. Скоріш за все буду тестувати вже у відпустці.


3. Очищаючий засіб Аквамарина від LUSH. Від цієї марки всі сходять з розуму, мене ж їхні аромати лише відлякують, тому крамничку Лашу я минаю. А тут буде нагода нарешті познайомитись. Аквамарина пахне морем, чи скоріше водорослями. Ще не користувалась.


4. Маска-гомаж Lac Sante. Марку я люблю. Вже спробувала цю маску, то перші враження позитивні, але не буду поспішати з висновками. До речі, маску треба скочувати з обличчя, я цього поки так і не навчилась нормально робити. Може хто має якісь секрети і лайв-хаки, як це робити правильно? Поділіться.


5. Кондиціонер для волосся Kosmystik. Не знала, що цей ізраїльський бренд випускає ще й косметику для волосся? Вже пробувала кілька разів, не вау, але така мініатюрка бальзаму згодиться, мабуть поїде зі мною у відпустку, там і протестую.  


6. І приємні сюрпризи у вигляді пробничків. 


Я вже бачила огляди на цей бокс в інших дівчат і наповненням задоволені не всі. Мені ж наповнення, навпаки, сподобалось. Через те, що всі продукти виявились новими для мене і потрібними. Наприклад, мініатюрка сухого шампуню та бальзам точно покладу в дорожню косметичку. Все решта також буде в роботі) Щодо оформлення та концепції самої коробочки, то мені все-таки бракує чого літнього ...якогось Fun і Sun, чи що?

А як вам наповнення? Що сподобалось? Чим вже користувались?

Share:

31 коментарі

  1. Сам концепт фан ін зе сан без засобу з СПФ - дивина та й годі) Кодалі - асболютно не моя марка, догляд Лаш теж, так що тішусь, що таке стрималась і не купила))) Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка) Я до речі, надіялась, що тут буде хоч мінька крему з СПФ, він мені якраз зараз дуже потрібен) Не склалось) Але загалом я продуктами задоволена.

      Видалити
  2. Неплохое наполнение - особенно учитывая, что остальные боксы грешат набить коробку всяким хламом) А здесь и Caudalie, и Lee Stafford, и Lush )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так-так) Цей сервіс частенько непогані продукти пхає в коробки)

      Видалити
  3. підбір продуктів дуже хороший)

    ВідповістиВидалити
  4. шикарная коробочка, люблю этот сервис больше других) особенно конечно альгинатная маска зацепила) надо в след раз все же купить тоже коробочку)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, масочка класна) і я люблю ці коробочки дуже) вже мабуть 5 замовляю)

      Видалити
  5. Я б сказала, що могло бути і набагато гірше) Досить не погані засоби... Ну хоча б пробничок санблоку могли б і засунути, це так.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Могли..то точно) ну може другим разом) літу ще не кінець, але хай вже кладуть щось після сонця)

      Видалити
  6. Така симпатична коробочка) Наповнення непогане)

    ВідповістиВидалити
  7. Як я тебе розумію, сама ніколи не можу втриматись від тих коробок :) ставлю собі ліміт дві в місяць :) і завжди так цікаво глянути що в інших, одні з моїх улюблених постів :) а шампунь lee stafford, то був мій самий перший сухий шампунь, ще Христя з Дімою сміялись з мене, що я дурньою маюсь, якісь сухі шампуні, бо то було купу років тому :) цікаво як він тобі підійде, чекаємо відгук :)

    ВідповістиВидалити
  8. Сподобалося наповнення. Зацікавила альгінатна маска, я такими ще не користувалася, цікаво як воно ). Дякую що розповіла!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Напевно напишу про неї пост)) я також вперше такою користуюсь, тому самій цікаво поділитись)

      Видалити
  9. А як на мене дуже цікаве і симпатичне наповнення)_

    ВідповістиВидалити
  10. якесь воно бідне це наповнення. взяла цього місяць коробку від Wonderbox, то вона цікавіша вийшла

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, порівняно з Wonderbox наповнення трохи програє, а цього разу феї Вандербоксу постарались на славу. Я шкодую, що не замовила(((

      Видалити
  11. У вас чудовий блог!Мені сподобався! Із задоволенням на нього підписалась! ;)

    ВідповістиВидалити
  12. Улянка, а мені цікаво б було знати які є взагалі ще бьюті-бокси, бо я знала лиш про Liferia, а бачу що є і інші, ну і читаю тебе далі😙😙😙

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оленко! Боксів, насправді є сила-силенна. Але LoveNature і Wonderbox мабуть найкращі з українських.

      Видалити
  13. Ни разу не заказывала эту коробочку, но в закладках их сайт имеется)))) Думаю, что все-таки решусь!
    А вот что касается Лаш, то было именно это средство у меня и я осталась им довольна. Сейчас умываюсь их мылом для лица с экстрактом зеленого чая и петрушки (в инста было фото средства и скоро в блоге планирую написать более подробный отзыв). Так вот если у тебя комбинированная/жирная кожа, то на лето - отлично! И пусть не пугает словосочетание "умывание мылом" ))))

    Настя

    ВідповістиВидалити