Sun Energy. Сонцезахисна емульсія та бальзам після засмаги. Моя історія.

За 28 років життя я відпочивала біля моря 6 разів. І за весь цей час не згоріла лише двічі. Перший раз, коли за мною пильнував хресний батько: стежив щоб я активно мастилась кремом для засмаги і вчасно заганяв під парасольку. Ще один раз, мені пощастило не спектись на сонці під час останньої подорожі до Болгарії. Тут я вже сама за собою пильнувала, а заодно і тестувала сонцезахисний крем. Я білошкіра, спершу червонію, а вже тоді починаю темніти, тому сонцезахисний крем для мене обов'язковий атрибут на пляжі. Сьогодні спішу поділитись з вами таємницями гарної засмаги і познайомити зі своїми помічниками від фармацевтичної компанії Ельфа зі серії Sun Energy, які допомогли мені не стати "куркою-гриль".



Напевно не варто зупинятись на тому, що тіло до засмагання треба приготувати: поскрабувати шкіру, хоча б за кілька днів до виїзду. Оскільки скраби я люблю і використовую їх регулярно, то в мене тут без варіантів, шкіра, як ніколи, була готова до прийому сонячних ванн.
Впринципі, я засмагаю тяжко. Щоб досягти ефекту золотистої засмаги треба сидіти на пляжі денно і ночно. І тут також не все так просто. Спершу я червонію, і якщо впильную момент і не згорю, вже аж тоді починаю золотитись.


Останні кілька років я завжди беру сонцезахист з високим SPF. І цього разу взяла SPF 30. Лише чомусь останні роки я підпікалась, а цього року ні. В чому причина? Я вже маю відповідь. У моїй ліні. Раніше я мазюкалась кремом лише перші кілька днів, а коли бачила, що шкіра зарум'янілась припиняла. Саме тоді і згоряла: найбільш вразливі плечі, сідниці і груди. Цього року я вже не повторювала помилок минулого і мастилась кремом з ніг до голови від першого до останнього дня перебування на пляжі. І не згоріла. Ура!
Також своїй гарній засмазі я завдячую сонцезахисній емульсії для засмаги та після засмаги Sun Energy. Обидва засоби мені дуже вчасно прислали для тестування з фармацевтичної компанії Ельфа.



Сонцезахисну емульсія я наносила за 15 хвилин до виходу на пляж, а також після кожного купання в морі, попри заявлену водостійкість. Наноситься емульсія, яка в моєму розумінні мала б бути трішки рідкішою, нормально, вбираючись в шкіру, залишає масну плівку, але не критично. Вона мене не надто бентежила. Розводів практично не залишає і має приємний запах. Після купання варто обсохнути або промокнути тіло рушником, а вже тоді намащуватись знову.


Якби ви часом намастились кремом і полізли у воду, а там захотіли обняти чоловіка (чи заскочити йому на шию) будьте обережні і міцно тримайтесь, бо є варіант зісковзнути. Тіло дуже слизьке. Припускаю, що це через водостійкість продукту, він намагається якомога довше протриматись на шкірі.


Добувати крем трохи складно. Баночка має кришку з відкидним носиком. Але щоб добути емульсію банку треба добряче струсонути, а тоді піднатиснути на стінки. Крім того, кожного разу коли відкриваєш кришку дозатор плюється засобом.


Мені здається, що такій жовтогарячій банці дуже пасує сонце і морський пісок. А 150 мл засобу вистачить на 7 днів активного користування для 2 осіб. Більше про засіб можна почитати тут.


І вибачайте, я забула зробити фото текстури крему, тому доведеться вам споглядати на емульсію у вигляді сонечка на моєму засмаглому пузі.




Після пляжу я мазюкалась бальзамом після засмаги. Якби згоріти, то він навряд допоможе, а ось трішки втихомирити шкіру після прийому сонячних ванн зможе. Крім того, бальзам дуже гарно пахне і робить шкіру дуже ніжною.



По текстурі бальзам трохи густіший за сонцезахисну емульсію, але на шкірі починає танути. Моя шкіра після сонця просто миттєво випивала цей бальзам. При тому, зволоження не бракувало,а засмаглі ніжки виглядали ще привабливіше (цитата чоловіка). Ну, а гарно зволожена шкіра, запорука того, що засмага протримається довше. І про ваш відпочинок на морі нагадуватимуть не лише фотографії.


Бальзам помістився у дуже милу упаковочку, що значно зекономила мені місце у валізі, хоча я не була обмежена в кілограмах. Засобу вистачило на повних 8 днів відпочинку, користувалась ним щонайменше тричі на день, під кінець, трохи економивши.


Більше про бальзам після засмаги можна прочитати тут.

Отже, якщо ви в пошуках бюджетного засобу для засмаги рекомендую спробувати саме ці. Але за умови, якщо ви ретельно мазюкатиметесь ними і будете засмагати з розумом.

Засоби надані для незалежного тестування PR-відділом бренду.

Share:

25 коментарі

  1. Круті фотки)) Ті, де ти) ні, ті з банчокою теж ок, але ти така сонячна тут **

    ВідповістиВидалити
  2. Я була в Болгарії - там чудово. І ти на цих фото також чудова! У мене шкіра дуже подібна. Треба перечекати стадію червоніння і лише після того можна дочекатися хоча б якоїсь засмаги.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як мені це знайомо) але я вже навіть призвичаїлась до таких особливостей)

      Видалити
  3. Круті фотки) Аж захотілось до моря)
    Мала такий бальзам після засмаги - дуже люблю його використовувати в якості крему для тіла, бо він дуже добре вбирається і не липну (використовую протягом всього року і купляла кілька разів)
    Я в цьому році на відпочинок брала крем з СПФ50, хоча засмагаю добре і спектись мені тяжко (за відпочинок я надмірно підрум'янилась лише на плечі, коли забула намаститись і пішла гуляти і е один раз - це був останній день і крем закінчився).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так бальзамчик і мені дуже сподобався) те, що він не липкий неабияк тішить)

      Видалити
  4. Дуже гарні фоті) За своє життя я спеклась тільки раз (але навіть не облізла))) Маю світлу шкіру з оливковим підтоном, яка гарно засмагає, але мажусь СПФ 50, навіть якщо просто йду на закупи в обід (колись лікар мені розповів такі страшилки про сонце, що я тепер навіть з моря приїжджаю білісінька)))). Колись теж користувала Sun energy - свою роботу робить, але там, на жаль, цілий букет парабенів у складі(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) так парабени не тішать...але скільки там того крему (думаю я)? Якщо на це не зважати, то крем доволі дієвий)

      Видалити
  5. Great post dear! ♥♥♥
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/08/dresslilycom-wishlist.html

    ВідповістиВидалити
  6. Уляно, дуже позитивний пост та фото! Клас!

    ВідповістиВидалити
  7. никогда не пользовалась солнцезащитными кремами) хотя чему удивляться, если я живу в Одессе, но на море практически не бываю. вот и в этом году, лето уже подходит к концу, а я на море была всего 1 раз. классическая одесситка))

    Мой блог

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оу, бачу це у всіх одеситів така проблема)) а я б так хотіла біля моря жити...просто мрія якась) наразі нездійсненна)

      Видалити
  8. останнім часом я дуже захопилася засобами для обличчя, що містять SPF. А тіло я не надто захищаю від сонця,бо засмагаю завжди із парео.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, він сонця треба берегтися) але я чогось цього року без парео їхала)

      Видалити
  9. очень красивые фото, морько манит!
    люблю эту линейку Эльфы, не подводит всю семью!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюсь, бо чоловік також зацінив) хоч перше противився і не хотів мазатись)

      Видалити
  10. Неплохие бюджетные средства.

    ВідповістиВидалити
  11. Замечательные фото! Понравилась мягкая упаковка, идеально для путешествий :)

    Заходите в гости PANAMA ASTI
    Оставляйте комментарии или отзывы, мне будет очень приятно :)

    ВідповістиВидалити
  12. Фото с солнышком на животе- прелесть) И фигура тоже отличная! Хорошие санблоки- это невероятно важно

    ВідповістиВидалити
  13. Я как раз ищу сонцезащитную эмульсию, но хочу у виде спрея взять или с более удобным дозатором.

    ВідповістиВидалити
  14. Отдыхала в этом году в месте где +45 +50 и без солнцезащитного средства никак!! Брала спрей Биокон с SPF50 и не сгорела вообще, так как в течение нескольких дней пользовалась им и регулярно наносила его на тело. Ну и плюс загорала в "правильное" время, как положено все))) А спустя 4 дня уже пользовалась маслом Banana Boat, купленное на отдыхе, так как в Украине именно это масло не встречала, с SPF15 (среди масел люблю только его).
    Настя

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити