AVA Laboratorium. L'Arisse. Мус для тіла з червоними фруктами.

Запримітила за собою таку дивну (читати "дурну") штуку. Як тільки я кажу чарівне слово "обіцяю", наприклад зварити суп, придумати промо до нової програми, писати частіше в блог, одразу виконання того обіцяного відтягується на невизначений час. Тому нічого не обіцяю, а постараюсь все зробити для того, щоб з'являтись тут частіше. А поки є, як є.

Сьогодні я до вас з новеньким і свіженьким оглядом крему для тіла. Хто мене давно читає, то знає, що раніше я не була прихильниця всіляких мазючок для тіла, але кілька останніх вдалих знайомств зі засобами з цього сегменту косметичного ринку зробили з мене ревну шанувальницю усього чим можна додатково намаститись після душу. Особливо, якщо воно ще гарно пахне і не залишає масної плівки. Про один з таких кремів піде мова далі.



Крем, а хоча він зовсім і не крем, а мус, як його позиціонує виробник, родом з Польщі. А виготовляє його Ava Laboratorium. Якщо коротко, то компанію заснували у 1961 році. Це перша польська компанія, яка має сертифікат ECOCERT і має ліцензії для виготовлення екологічної косметики. Словом, і мій "мусик" позиціонується як натуральний без жодних шкідливих речовин, а це плюс. І ще засіб обіцяє 100 % фруктового релаксу - це так мило.



Щоправда, пахне мус, якось зовсім не натурально. Мені найбільше вчувається аромат якоїсь хімічної малини, полуниці, ожини та інших ягід. Але на шкірі запах довго не затримується. Щонайменше півгодини я ще відчуваю його шлейф на собі. А потім хіба простирадло пахне малинкою.

Баночка спершу була заклеєна захисною мембраною, але вона не дожила до фотосесії.
Засобами для зволоження тіла восени та взимку я користуюсь хіба на ніч. Бо інколи в хаті так холодно, що зайвий раз носа з-під ковдри показувати не хочеться, не те, що б стояти і з 3 хвилини розмащувати крем по тілу. Хіба можна вдатись до зонування і натирати лише ті частини тіла, що не закриває халат, тобто ноги до колін та руки до ліктів, але користі від таких процедур мало. Оскільки, я намащуюсь на ніч, то люблю, аби засіб не залишав жодної плівки на шкірі. Цей мус моя шкіра вбирає доволі швидко, попри те, залишає шкіру зволоженою. Але зауважу. що зволоження, як на мене, могло би бути більше. Бо по вранішніх відчуттях на шкірі і не скажеш, що я користувалась кремом перед сном. А моя шкіра не така вже суха (хіба я може чогось не знаю?). Цей мус скоріше стане моїм ідеальним помічником на літо, але взимку хочеться чогось поживнішого.


Консистенція мусу доволі густа та кремова, попри те, текстура дуже легка. Від температури тіла мус ніби розтає і його можна розмастити без проблем. Що робить засіб і доволі економним. Хоча, про яку економію йдеться, якщо у банці 250 мл засобу? Такою "банькою" можна маститись з ніг до голови щонайменше 4 місяці.



До речі, упаковка пластикова з кришкою, що відкручується. Формат такий, що доведеться запастись косметичною лопаткою, адже діставати мус не дуже зручно, особливо з довгими нігтями.


Ціна такого засобу в межах 450 грн. Придбати можна на сайті ava-ukraine.com.ua

Підсумовуючи, скажу, що засіб дуже непоганий. Щоправда, сказати, що я у величезному захваті, то ні. Але... жирної плівки немає, розмащується легко, зволожує непогано, запах ненав'язливий, великий формат - хіба треба чекати від крему для тіла чогось надзвичайного? Вирішуйте самі.

Дякую піар-відділу бренду за можливість поставити свою незалежну оцінку цьому засобу. 

Share:

17 коментарі

  1. Не доводилось користуватись засобами для тіла від avala boratorium,а для обличчя мені сподобались)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені до речі також для обличчя їхні засоби подобаються)) Маю крем і користувалась маскою)

      Видалити
  2. Не знайома з маркою, але почитати було цікаво. Та й покористуватися при нагоді було б цікаво ). Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
  3. Про марку не знаю, але фруктові мастилки до тіла - моя пристрасть) дякую за знайомство!

    ВідповістиВидалити
  4. я тоже про эту марку впервые слышу ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені кілька разів їхні масочки траплялись в боксах)))Ну і виявилось, що марка не така вже популярна, але може в Польщі бренд відомий)))

      Видалити
  5. Выглядит очень-очень вкусно! И обожаю аромат малины:) Про марку слышала,но пока ничего не пробовала,спасибо за обзор)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка) Мені більше полуничка до смаку))) Раджу щось таки спробувати) В них круті креми для обличчя)

      Видалити
  6. Иногда очень нужны такие неплохие рядовые кремы для тела. У меня такие идут в расход очень хорошо - то после ванны увлажниться, то маску на ночь для ступней сделать под носочки и так далее..) Спасибо большое за знакомство!
    Планирую вскоре познакомиться с маркой уже лично :))
    Буду ждать следующих постов!

    ВідповістиВидалити
  7. This looks really good! :)

    Would you like to follow each other? I'd be super happy – just let me know and I'll follow back. :)

    XX, Sara

    www.saritschka.com

    ВідповістиВидалити
  8. мне очень нравятся маски для лица этой марки и крем точечного действия от высыпаний. писала о них в блоге.
    крем с ненатуральным ароматом это не хорошо.

    ВідповістиВидалити
  9. Не користувалася маркою. Але все ж таки за таку ціну, хотілося б більшого зволоження.

    ВідповістиВидалити
  10. Еще не слышала об этой марке - спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити