Suemade. Знайомство з брендом натуральної косметики. Огляд одразу 13 засобів марки

Нас, львівських блогерів, хлібом не годуй, а запроси на якусь презентацію. Ми дуже спраглі до всяких подій та заходів, тому що відбуваються вони в нас чи не раз на півроку. Але наприкінці вересня наш презентаційний голод був втамований, завдяки засновниці бренду Suemade. Щиро дякую Ані Сташковій, що відгукнулась на мою пропозицію познайомити блогерів Львова з продукцією марки. А то якось несправедливо виходить, що крамниці відкриваються по всій Україні, а у Львові, у найстарішому магазинчику, досі не ступала нога львівського блогера.




Крихітний магазин бренду Suemade знайдете у Львові на Театральній 12, розташувався він у пасажі Андреоллі (орієнтиром для львів'ян буде кав'ярня "На бамбетлі"). Там трохи мало місця і дуже жовте світло, що пішло не на користь фотографіям, але так ароматно, що хочеться зайти туди, зачинити за собою двері на ключ і годинами на самоті розглядати ці милі баночки зі засобами. А подивитись тут є на що.



Креми, тоніки, гідролати, скраби, убтани, бельді, мило, бальзами. Є навіть декоративна косметика, а ще лінія для чоловіків і маляток.




До речі, саме з дитячої серії і розпочалась історія бренду. Коли засновниця Suemade Аня народила малюка, виявилось, що у дитинки алергія, тож вмивати її довелось лише натуральними засобами. Аня не розгубилась і почала колотити мила сама. Потім поступили замовлення "зварити" кілька засобів і для подруг....і закрутилось.


 Нині бренду вже майже 6 років. Спершу засоби можна було купити тільки в Інтернеті чи на різних виставках. Але на сьогодні в Україні є вже кілька магазинів. Вагаюсь назвати точну цифру, можу помилитись, але крамниця точно є у Києві, Львові, Чернівцях, а скоро буде в Одесі.
Над рецептурою засобів трудяться кілька хіміків-технологів. Вся продукція має сертифікати, а головне, виготовлена лише з натуральних компонентів. Деякі травки-муравки, які згодом потраплять в тонік чи крем, вирощують десь під Львовом.


І ще кілька фактів:

Своєю гордістю Аня називає мило для інтимної гігієни "Intimate", крем для нормальної, жирної та комбінованої шкіри "Лаванда-обліпиха" та зубний порошок.

А щоб продукт потрапив зі заводу на прилавок магазину треба принаймні 6 місяців. Кожен засіб ретельно випробовують...на людях звісно, а не на тваринах. До слова, можна легко стати учасником тест-групи. Аня каже, що частенько набирають добровольців, які готові мастити на своє личко і не тільки різні засоби. Всю потрібну інформацію викладають на сайті suemade.com

Окрім цікавої інформації про засоби бренду Suemade, на зустрічі ми отримали в нагрузку ще цілий пакет з пробниками. Також кожній дозволили забігти в магазин і взяти по ароматному миделку.
Я ж вже як забігла,... то з одним милом не вийшла. Я захватила гідролат з липи і убтан. Давненько я хотіла спробувати ці засоби і от випала нагода.

Звісно всі пробники я вже спустошила і готова ділитись з вами своїми враженнями.


Крем для сухої шкіри "Жасмин" спершу мене абсолютно не вразив, але потім ми з ним дуже подружились. І я подумую про покупку повнорозмірки. Наношу крем після гідролату, так він краще розмащується. Шкіра свіженька, зволожена - те, що лікар приписав на осінь. Попри те, що крем жирненький, він не конфліктує з моїми тональними, а це великий плюс.


Дуже мені сподобався крем "Дитячий". З початком осені моя шкіра почала викидати страшні "коники". Після того як висипання "заколупали" мене остаточно я кинулась мазюкати їх різними засобами, що присушують шкіру. Виявилось, що шкіра потребувала протилежного - зволоження. Рятувалась дитячим кремом. Він гарно позабирав сухість і чудово зволожував. Думаю також купити собі таку повнорозмірку.


Крем "Ладан" - нічний  антивіковий помічник. Загалом сподобався. Гарне зволоження, приємний аромат.


З Шавлією ми спершу подружились - крем робив чудове оксамитове личко. Але це не дивно, бо засіб призначений для жирної шкіри, то ж регулює виділення шкірного жиру. Але моя шкіра нині хоче щоб я давала їй більшого живлення. То ж на прийдешній сезон цей крем не моя історія. А ще крем має такий дивний і неприємний запах, що більше трьох разів я ним користуватись не змогла. Тож його точно купувати не буду.


Я рідко щось мазюкаю на ступні. Ніяк не можу себе змусити і привчити. Але цей ментоловий крем такий, що мені захотілось ним користуватись. Масляниста текстура, що тане під теплом пальців, легкий охолоджувальний ефект, не жирний, швидко вбирається. Мабуть, таки куплю собі баночку.


Бальзам для рук India дуже дивний продукт. Яскравий і насичений аромат спершу мене відлякав. Але повірте, що зволожувальні властивості цього бальзаму варті того, щоб терпіти запах спецій і меду на руках. Аромат винятково зимовий, а зволоження - те, що треба на осінь-зиму. Однозначно "лайк" від мене. Куплю, коли "прикінчу" всі свої креми для рук.


Як я вже згадувала, засновниця бренду пишається своїм інтимним милом. Відверто скажу, є чим пишатись. Чудовий засіб для ніжної шкіри в доволі делікатній зоні. Ніжний трав'яний аромат, м'яка текстура. Нічого не пересушує, подразнень чи алергії не викликає - краса. Куплю ще обов'язково.


З бельді я вже вас знайомила раніше. Тут випала нагода спробувати аж два: бельді з кавою та корицею (кава доволі непогано скрабує) виявився досить непоганим продуктом і бельді Евкаліпт. Власне останній мені сподобався трішки більше. Припускаю, що вся справа лише у ароматі, дуже люблю все м'ятне.




Скраби, то моя слабкість. Мені здається, що мені подобаються майже всі скраби, які до мене потрапляють. Аромат цитрусу чудовий, скрабуючі частинки в міру жорсткі. Все як я люблю. При нагоді куплю повну баночку. 


А ось і гідролат, який я прихопила, коли забігла до Suemade по мило. Гарний засіб, але аж надто неекономний. Але вірю в цілющу силу гідролатів і продовжу ними користуватись, купуватиму ще. З ним краще вбирається крем і личко виглядає свіжіше. До речі, в Suemade ці засоби  роблять самі, в Італії купили спеціальну апаратуру, схожу на самогонний апарат і так "гонять" гідролат. Скоро в продажу буде гідролати з грейпфрута і гінго-білоба.


Ще один засіб на який я задивлялась давненько - це убтан. Якщо простими словами, то це різнотрав'я, перетерте в пудру. Його можна чи навіть треба заварювати, але я просто розводжу з водою ложку засобу, роблю з того кашку і наношу на обличчя. Вмиваюсь масажними рухами і змиваю. Виглядає воно все не дуже, мій чоловік спитав, навіщо я вмиваюсь болотом (так, я знаю, в нього феноменальна фантазія щодо косметики). Але попри все, убтан чудово очищує шкіру і навіть здатний "стерти" мої чорні цятки. Дуже раджу спробувати цей засіб, якщо ваші руки ще до нього не добрались.


Ну і наостанок, ароматне мило, яке я ще не пробувала. Але воно так гарно виглядає, що я не втрималась, щоб його не показати.


Ось таким видалось моє знайомство з брендом Suemade. Я спробувала чимало продуктів і за традицією хочу купити майже все і зразу. А що ви собі приглянули? Чим вже користувались?

Більше прочитати про марку і щось купити для себе коханої (-го) можна на suemade.com

Share:

20 коментарі

  1. дуже гарний пост) Дуже! убтаном зацікавилась)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Убтан класний,я навіть сама не сподівалась, що настільки

      Видалити
  2. о, вперше про них чую. Треба спробувати.

    ВідповістиВидалити
  3. Уляна, чудовий пост! Все цікаве і те що можна отак всього трішки спробувати дуже зручно! Дякую що розповіла! Гідролати і убтан то моя любов ))

    ВідповістиВидалити
  4. Як прекрасно, що ви теж зібралися на зустріч! Я читала про неї і дуже раділа, що у Львові вона теж пройшла, бо в нас вийшло дуже душевно й чудово! Бренд і правда прекрасний, а мило - витвір мистецтва! Сама б хотіла ще раз піти на презентацію :) Тож дякую за пост - як раз ще одна маленька "екскурсія" магазином :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка, Аню! Власний твій пост і надихнув нас попросити про презентацію у Львові)))

      Видалити
  5. Дуже красивий пост! Дякую, що познайомила з брендом Suemade) Зацікавив Убтан, також бальзам для рук апельсин-кориця (бо то наразі мої найулюбленіші осінні аромати), і думаю що бальзам для губ буде крутий (бо тут окрім олій присутній евкаліпт, чайне дерево, а я обожнюю такий холодок на губах). Ще раз дякую! Лінк іде до закладок, а wish-list поповнюється на декілька пунктів ☺

    ВідповістиВидалити
  6. Such a lovely post!
    LOVE IT you have nice blog!
    NEW POST
    iamaliyankhan.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  7. Не тільки у Львові такі блогерські зустрічі бувають рідко, у Харкові така ж історія:)
    Рніше не чула про такий бренд, але дакую, що познайомила з ним:) Обожнюю все, що зроблено на натуральних інгрідієнтах:)
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
  8. Косметика красиво оформлена. Затягивает осуществить покупку))

    ВідповістиВидалити
  9. Обожаю такие бренды украинские! Они мне кажутся такими уютными, вкусными для кожи))) Спасибо за обзор!)
    Настя

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  10. мені теж дуже сподобалась презентація Suemade, і рада, що вона пройшла не тільки в Києві. Хочеться ще раз завітати до їх магазину.

    ВідповістиВидалити
  11. Дякую пані Юлії за такий чудовий огляд! Треба буде спробувати і собі. Правда, я нещодавно почала користуватись на 100% натуральною костетикою від нового українського виробника "Бджолині технології" https://beetech.in.ua. Просто чудова косметика! Крема з омолоджуючим ефектом, бо в складі присутнє маточно молочко. Аромати запаморочливі кожного крему! Хочеться їх всіх просто взяти і з'їсти.

    ВідповістиВидалити