WonderBox 8+. Жовтень 2016. Розпаковуємо разом.

Я дуже довго і давно збиралась замовити коробочку сервісу Wonderbox, але якось руки не доходили. І ось у жовтні вирішила, що не варто так затримувати знайомство і ...замовила. Виявилось ще й на День народження сервісу попала. А йому, не багато не мало, 4 роки. Як же ж почаклували на ювілейною коробочкою феї Wonderbox розкажу і покажу сьогодні.




Про те, що коробочка святкова натякає вже й сама коробочка. Наскільки знаю, зазвичай вона біла. Новенький дизайн мені до вподоби. А ще більше я люблю коли бокс щедро наповнений. Тут так і є.



Обожнюю, коли в боксах є парфуми, хоч навіть такі малютки-пробнички. Nina рожеве яблучко - квіткова насолода. Але попри те, що солодка - сподобалась. А ось Luna аж занадто солодка, хоч щось є чаруюче в цьому ароматі. Повні флакони не купила б ні одного, ні другого, але мати пробнички на господарстві не завадить. Ціна за 30 мл в межах 1400 грн.


Ще одна скульптуруюча палетка від Rimmel. В мене вже є така в косметичці, користуюсь нею майже кожного дня і дуже задоволена. На цей екземпляр маю вже деякі плани, про які ви зовсім скоро дізнаєтесь. Ціна понад 200 грн.


В моїй колекції помад поповнення, ще й таке миле. Помада від Beyond зі серії Save us спрямована на захист тварин. Виробник каже, що вона гарно лежить на губах, зволожує, а ще вироблена з натуральних компонентів. Але ця панда така мила, що я поки не наважилась порушити її спокій. Коштує така радість 330 грн. В мене номер 06.



Сироватці від Caudalie я завжди рада. Вони моїй шкірі дуже подобаються. Але ціна кусає: за 30 мл - 1169 грн.


Гідрофільна олія від Mr.Scrabber. Люблю вмиватись оліями, тому тільки зраділа, що спробую щось новеньке. Пахне ароматно, змиває макіяж непогано. Ціна за 100 мл 185 грн.


Новеньке для мого волосся: шампунь і бальзам від Beaver. Тільки мені дивно, що засоби для волосся назвали бобрами? І шампунь, і бальзам пахне олією чайного дерева, дуже класно, але за всіма іншими параметрами: об'єм, блиск, укріплення...ну не знаю, якось не показали себе засоби поки. Буду пробувати далі. Ціна за 50 мл 69 грн.


Гель для душу і бальзам для тіла від O'Herbal від Elfa дуже мені полюбились. Гель дуже ніжний, ароматний. Бальзам занадто легкий для осені-зими, але буде ідеальним на літо. Тому відкладу. Ціна: гель 500 мл 96 грн, бальзам за 500 мл 168 грн.


І найбільш дивний для мене продукт з не менш дивною назвою Релакс-поушен для ванни від MOA. Оскільки в мене гідро-бокс, доведеться шукати десь ванну, щоб релакснути. Ціна 100 грн за 10 мл.


І бонуси: ось такий браслетик. Навряд буду носити.


Пробники від Vichy. І знижки-знижки-знижки.



Обійшлась така коробочка в 450 грн. Найбільше рада помадці і сироватці. А вам що сподобалось найбільше?

Share:

15 коментарі

  1. Гарне наповнення! Найбільше сподобалася помада))) Мені було б шкода такою "пандочкою" користуватися)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не повіриш, але я вже стесала їй піввушка і спинку. Помада шикарна. І шкода, якщо вона буде лежати)))

      Видалити
  2. Ой, мне как-то прям все понравилось)))) С удовольствием бы потестила ее наполнение!)
    Настя

    http://tastyrumors.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Настю!!! Наповнення і справді вдале, все буде в ходу і не лежатиме без діла) а це головне)

      Видалити
  3. а я до свого помадного пінгвінчика ще не бралась. так шкода його починати(((

    ВідповістиВидалити
  4. Помада, конечно шикарная. Милая зверушка.

    ВідповістиВидалити
  5. Помада крута :)
    Чекаю, коли вже Бейонд відкриється в нас))

    ВідповістиВидалити
  6. Класне наповнення, а помадка - крутяк!

    ВідповістиВидалити
  7. помадка мимишная, жаль пользоваться!!!! хорошая коробочка)

    ВідповістиВидалити
  8. хорошее наполнение, я вот решилась на Love nature в этом месяце))) посмотрим, а то наши коробульки в основном разочарование(

    ВідповістиВидалити
  9. Чудовий склад боксу), потiшив гарний дизайн помади).

    ВідповістиВидалити
  10. помада дуже гарна, також сподобалась гідрофільна олія буду чекати огляд на неї.

    ВідповістиВидалити