2016. Чим запам'ятається рік, що минає. Емоції. Враження. Відкриття.

Останній день року. Скоро куранти пробамкають 12 разів і все...в щоденнику час проставляти плани на 2017. Звісно я ще кілька тижнів плутатимусь і писатиму в блокноті 16 рік, і зовсім не тому, що сумуватиму за ним, а просто так, за звичкою. І справді, я не сумуватиму за 2016, хіба за окремими моментами. Тими, де я щиро раділа, сміялась, тішилась. А все, що зробило негаразди, відійде і забудеться. Та вже забулося. Я певна, що в наступному році мене чекає більше нових вражень та подій, а цим 12 місяцям я просто дякую, що вони були в моєму житті, а ще дякую усім обставинам, що зробили мене сильнішою.



А тепер поговоримо про приємне. Нумо згадувати гарні миті 2016. Цього року було чимало відкриттів.

Один з найприємніших моментів 2016 - зустріч з морем. Літня мандрівка в Болгарію трошки допомогла розвантажити мозок. Я лежала на пляжі, читала книжки і їла смаколики (як наслідок таки добрячі "ляшки" наїла). Страшенно люблю переглядати літні фото, особливо коли за вікном мороз і завірюха.



Надихали на творчість і життя також дві поїздки в Карпати. В різні пори року гори чарівні. Чи не так? Хоча зимові Карпати мене підкорили. Тим паче, що в цю пору я тут вперше.





Справжнім відкриттям 2016 для мене став салон краси "Корона", де я регулярно роблю манікюр. Обожнюю людей, що там працюють: справжні професіонали, а я потім ще тижні зо три милуюсь результатом їхньої роботи. На фото один з моїх улюблених манікюрчиків.


І автор усіх моїх красотульок на нігтях - Оля.


Мою прихильність цього року завоювала Христина Жміньковська - дизайнер зі Львова, що шиє просто неймовірні речі. Хто мене знає добре, той знає, що я не любителька бігати на примірки. Але обслуговуватись в Христі одне задоволення. Влітку я шила в неї зелену комбінацію. А взимку гріюсь в розкішному сірому пальто, яке теж її золотих рук робота. До речі, в планах ще кілька речей гардеробу, які я хочу щоб Христина втілила в життя.


Ще одна моя любов - сумочки від майстрині зі Стрия Соні Рондяк. Це ж просто витвір мистецтва, а не сумки. Мою маленьку синю красуню ви вже бачили. А ось це темно-зелене чудо ще ні. Вона моя і я скоро покажу її вам у всіх деталях.


Багатим видався рік і на різні зустрічі та цікаві знайомства.
Наприклад, ці дві красуні - мої колеги з новосформованого відділу радіостанції де я працюю. Танічка і Рокса. І хоч я на них інколи кричу і злюсь, я дуже їх лю.


І майже весь наш новий колективчик на корпоративі.


В першій половині року я активно вчила англійську. І хоч в другій частині року я так само активно її забувала, але ці люди залишились в пам'яті назавжди. Наші "ржачі" на уроках важко забути. Катя, Руслік, Христя, Даня і Галя - сумую за нашою компашкою.


Багато було цього року і блогерських зустрічей.





Ну, а хто був чемним блогером цього року, ту кілька компаній потішили гарними подарунками. Неймовірна розсилка від Rimmel мене просто підкорила, а від Nivea, взагалі вразила наповал. Дякую!!!



Ось таким видався цей рік. Не легким, але на диво дуже яскравим. Я це зрозуміла ось тільки зараз, закінчивши цей пост.
Моя ялинка вже вбрана, час нарізати салати до новорічного столу. А усім моїм любим читачам хочу побажати вірити у диво. І цього року ваше диво обов'язково до вас завітає. Вірю, що моє вже на підході!!! Всім добра у 2017. Дякую, що читаєте. І побачимось вже у наступному році.

Tags:

Share:

13 коментарі

  1. З Новим Роком і Різдвом! Веселих свят ❤ ❤ ❤

    ВідповістиВидалити
  2. Улясю, з Новим Роком, бери в нього все тільки найкраще, а що не подобалось залишай в минулому :)

    ВідповістиВидалити
  3. Чудовий та насичений рік) Нехай і наступний таким буде)

    ВідповістиВидалити
  4. Який чудовий рік! Все-таки він був класним! Подивилася на твою Болгарію й згадала свою :) А у новому році хочу, щоб київські та львівські блогери зустрілися нарешті :)

    ВідповістиВидалити
  5. Сколько всего!!!Я тоже восторжена красотами Карпат, туда хочется вернуться! С Новым годом!
    Кстати, про удачу, приглашаю поучаствовать в нашем конкурсе
    http://beyoutiful.com.ua/?p=1097

    ВідповістиВидалити
  6. С Новым годом! Отличная подборка ярких моментов)

    ВідповістиВидалити
  7. А можна лінк на Христину Жміньковську?)))

    ВідповістиВидалити