Мої зимові помічники. Nivea. Alpstories. Mixtura. Diosa. Dadi'Oil.

Зима, як і кожна пора, вносить свої корективи в гардероб, догляд за шкірою та настрій. І якщо з настроєм та своїм ставленням до нової пори я ще не визначилась, тут є ще трохи часу на роздуми, то ось ігнорувати перші два пункти навряд вдасться. Тут зволікати не можна, бо є ризик замерзнути без теплого одягу і засохнути без зволожувального крему (ну це в мене так). Сьогодні в межах марафону українських блогерів (за посиланням можна прочитати про зимовий догляд інших дівчат) розкажу своїх зимових помічників у догляді.



Ще в період листопадових снігопадів в мене з'явилось непереборне бажання придбати олійку для обличчя. Я чомусь вирішила, що саме вона врятує мою запалену від морозів та пересохлу від гарячих батарей шкіру. Вибір впав та ось таку олійку, здається, британського бренду Diosa.


Упакування мегазручне. Ось такою пипеткою користуватись одне задоволення. На все облличчя  я використовую приблизно 4-5 капель.


Користуватись олією бажано наніч. Дуже вже вона жирна. Вбирається шкірою за дві -три години.

Але я знайшла їй й інше призначення. Щоб досягти ефекту зволоженої в сяючої шкіри в макіяжі, наношу 2-3 краплі олії на б'юті-блендер, потім вмокаю (а є таке слово?) в тональний і наношу на обличчя. Дуже гарний ефект.


Крім того, олійка має дуже приємний ніжний аромат. Коштує в межах 150 грн.


Також взимку мені допомагає ще й така олійка для обличчя від українського бренду Mixtura.


Олія розкішна. Абсолютно не залишає жирної плівки чи відчуття олії на шкірі. Чудово підійде і під макіяж.


А завдяки ось такій упаковці з масажним кільцем, ще й масаж обличчя щовечора отримуєш. Щоправда, не скажу, що я аж надто в захваті від дозатора, як на мене, засобу він віддає трохи мало. Принаймні, не так багато, як би мені хотілось.



Незамінний помічник для обвітрених губ чи для уст, чия власниця фанатка матових стійких помад - Carmex. Геніальний засіб. Навіть мій чоловік оцінив, а такого удостоюються не всі мої продукти.


За ніч Carmex здатний перетворити губи а-ля "курага" на "соковий персик". Його масляниста щільна текстура обгортає губи жирненькою плівочкою і заліковує ранки та сухість на губах.
Щоправда, пахне бальзам як радянська "зірочка". Просто "назад в дитинство" якесь.


Коштує бальзам зовсім недорого. А межах 100 грн.


З обличчям розібрались. Тепер про руки.

Бо про руки треба дбати. Особливо про кутикулу. І особливо взимку. Знайомтесь - моя настільна баночка просто геніального засобу для кутикули Dadi'Oil.


Засіб має просто неймовірний аромат, який мені навіть складно словами описати. То просто треба купити цю олійку і відчути. Мені здається, що саме через те, що я завжди хотіла відчувати цей аромат на руках я й привчила себе до постійного зволожування кутикули. Ціна такого "малюсика" 80 грн.


Ще один мій помічник - крем, якого не треба представляти. Особисто для мене цей "нівеївський" універсальний крем символізує початок зими. Його навіть рекламувати починають майже одночасно з потягом "свято наближається, свято наближається" Coca Cola.


Він мені служить як нічний крем на руки. Але планую купити меншу баночку, щоб носити в сумці в мазюкати ним руки ще й вдень, бо зволожує він гарно.  Але Нівею я витягаю з шухляди тільки взимку. Влітку я його просто терпіти не можу. Тому й баночка, яку я купила минулого року, ще майже повна.


І ще один універсальний засіб на різні випадки життя від словенського бренду Alpstories.
Про нього вже був окремий пост ось тут, тому не хочу повторюватись. Але якщо коротко, то запах не подобається так само, а ось зволожувальні властивості дуже-дуже класні. Тут вже треба виставляти пріоритети. Я визначила, тому цей засіб зараз в шухлядці біля ліжка, а не в смітнику.



А чим ви рятуєте шкіру взимку? Діліться своїми таємницями догляду за шкірою в холодну пору. І хай вам завжди буде тепло, як не надворі, то в душІ ))

Share:

21 коментарі

  1. Класний пост!
    Олійки мені сподобалися і вже маю деякі види :)
    У мене змін не так багато у зимовому догляді. Хіба що нічний легкий крем замінила на кислотний. Ну і бальзамів і кремів для рук побільшало у кожному куточку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) в мене також взимку в кожному кутику заниканий крем))

      Видалити
  2. Класний крем від Nivea) в мене був такий в тому році, вистачило на три місяці зими і три місяці весни, баночка симпатична))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Але все ж найбільше в цьому кремі мене тішить його банка) цей заєць такий милий)

      Видалити
  3. Уляночка, спасибо за красивый, тёплый, информативный пост! Обожаю средства с пипетками, тоже очень уважаю это удобство, простоту и "стерильность" :)) Маслице само очень заинтересовало, и цена не кусается. Задумаюсь над ним. На микстуру тоже глаз положила)) Мой кармекс с лаймом уже надоел, хочу ориджинал :) Жалко, что такое клёвое средство от Альпсторис не понравилось по запаху. У меня абсолютно такое же и аромат никаких эмоций не вызывает - ни хороших, ни плохих :) пользуюсь с удовольствием) А нивеевский кремчик не смогла полюбить. Вроде ж как бы сухокожик я, но всё равно не примирилась с ним. "Гуталиновый" для меня чересчур, даже для рук. А вот на локти самое то))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую тобі, Анічка) так крем важкуватий, але мої руки від того холодк його просто з'їдають. А до олійок раджу придивитись)

      Видалити
  4. Уляна, спасибо, что написала о масле для кутикулы. Это то, что я никак не могу выбрать себе! А Carmex и Nivea живут у меня в косметичке уже около года и если кремушек актуален только зимой, то без бальзамчика я никуда!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будь ласка! Олійку дуже раджу, вона неймовірна,і зволожує супер.

      Видалити
  5. Я теж цієї зими додала в догляд олійку, перший раз в житті, якось боялась їх раніше, а виявляється немає чого :) Обовязково придивлюсь до цієї, коли моя закінчиться :) А кремчик від Нівеї то вже просто класика, мені теж він тільки на зиму, загалом важкуватий, але опалення і сухість повітря таки вносять свої корективи.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вносять, ще й які. Моя шкіра взагалі якось неадекватно реагує на холод цього року.

      Видалити
  6. Чудові засоби! Я теж взимку активно олійки використовую. Мене твоя для кутикули дуже сподобалася. Я зараз маслом ши користуюся в цих цілях. Але беру на замітку ). Дякую!

    ВідповістиВидалити
  7. О, кармекс! Обожнюю його))) Саме оригінальний, саме у шайбочці))
    Дякую, що поділилась помічниками ☺

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я власне також у шайбі його люблю) у стікк якось не так, хоч і зручніше)

      Видалити
  8. Скільки олійок ** Я все хочеть з Кармексом познайомитися - бодай у формі бальзамчика звичайного, а де він в нас продається?

    ВідповістиВидалити
  9. Какая хорошая подборка. Столько интересных средств. Возьму на заметку себе некоторые.

    ВідповістиВидалити
  10. Dadi'Oil дааавно хочу попробовать) А вот нивею эту не люблю) Микстурное маслице у меня такое для жирной и комби кожи - очень полюбилось. Только я его исключительно на ночь наношу )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені Dadi порадила майстер з манікюру. Ні секунди не пошкодувала.

      Видалити
  11. Чудовий спосіб використання олійки - з тональним кремом! Я так само роблю зі звичайним кремом. Додаю крапельку у нічний крем і потім наношу на обличчя. Виходить, що і крем збагачений олією, і обличчя довольне і не "перегодоване". Дуже класний догляд взимку!
    Крамекс також мій порятунок, скоро відкрию новенький!

    ВідповістиВидалити