Loupe. Мобільний сервіс вибору та запису до б'юті-майстрів України.

Я одна з тих щасливчиків, хто вже давно знайшов "свого" стиліста і майстра з манікюру. Аж сльоза проситься, коли думаю, як жила без цих дівчаток зі "золотими руками"досі? Щоб обійшлось без траблів я завжди записуюсь на процедури за кілька тижнів заздалегідь, але є одне «але», ніхто ж не застрахований від форс-мажорів. І інколи, коли терміново потрібна зачіска чи гарні ручки, особистий стиліст зайнятий чи не може тебе прийняти. В такі моменти навіть натхнення зникає обдзвонювати коліжанок в пошуках нормальних майстрів, моніторити в неті чи в соцмережах. Хоч сядь і плач.

Але нині вихід є. Я скоренько відкриваю сервіс Loupe на своєму телефоні і вже за хвилин десять можу бути записана на зачіску, манікюр тощо. Тож сьогодні актуальний пост для тих, хто ще не знайшов свого майстра і не любить витрачати багато часу на його пошуки. Знайомимось з новим сервісом.




Онлайн-сервіс пошуку б'юті-майстрів Loupe - штука корисна і потрібна (дівчата зрозуміють). І дивно, як до цього досі ніхто не додумався? Адже постійно шукати майстрів по Фейсбук та Інстаграм дуже незручно. Та й гарні майстри не завжди мають час займатись своєю розкруткою в мережі.  А додаток - це такий своєрідний майданчик, де майстер і клієнт можуть знайти один одного.

Існує програмка не так давно, приблизно три місяці, постійно вдосконалюється та наповнюється. Що приємно, додаток «до кісток» український, розроблений українською командою. Поки основна кількість майстрів в Києві, але у Львові з кожним днем їх також більшає, що мене не може не тішити. Більшає майстрів, до яких можна записатись через сервіс і в інших регіонах.


Як це працює?
Насамперед, треба завантажити програму на смартфон через Play market чи Appstore. Потім зареєструватись. На все про все це займе три хвилини часу. Далі майстри поділені на рубрики: тіло, волосся, обличчя (цього тижня рубрики обіцяють розширити). Геолокація визначає місто в якому ви перебуваєте і на першу позицію «вискакують» майстри до яких ви потенційно можете записатись.


Класно, що можна подивитись скільки коштує процедура, на яку ви хочете записатись (так можна порівняти ціни і вибрати те, що вам підійде). Також вказана адреса і телефон майстра чи салону де можна додатково уточнити всі деталі.


Потім ще кілька кліків пальцем по екрану і вуаля, ви записані на процедуру: стрижку, зачіску, макіяж, макікюр, масаж тощо. Для впевненості, майстру можна перетелефонувати і підвердити запис, але в ідеалі сервіс повинен все робити автоматично і без проблем. Так само, кількома кліками можна і відписатись, якщо вам раптом не виходить навідатись до майстра в зазначений час. Впринципі все зрозуміло.


Зізнаюсь, я поки ще не випробувала сервіс сповна. Наразі не можу визначитись на яку б то процедурку записатись. Але обіцяю, що зроблю це і обов’язково поділюсь з вами враженнями в соцмережах.
А те, що Loupe – сервіс на який всі давно чекали, доводить ще й той факт, що в процесі підготовки цього поста,  я розповіла про онлайн-запис до бюті-майстрів щонайменше п’ятьом подругам і всі були просто в захваті і значки сервісу вже красуються на екрані їхніх смартфонів. Чекаю і від них відгуків.
А якщо ви прочитали цей пост поділіться корисною інфою і зі своєю подругою, а ще краще розкажіть про сервіс своєму майстрові, щоб професіоналів було більше. І в онлайн-сервісі пошуку бюті-майстрів Loupe було кого шукати.

 Більше про Loupe тут: 

Tags:

Share:

9 коментарі

  1. закачаю і подивлюся, що воно таке :)

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за подробную навигацию! В гаджетах я чайник, поэтому мне было очень полезно почитать Ваш пост ))))

    ВідповістиВидалити
  3. А як цей додаток працює з визначенням вільного часу майстра? чи запис йде не на конкретний час, а тільки попередня домовленісь, яку треба ще підтвердити? Адже якщо ти записуєшся через додаток, а хтось по телефону чи мейлу - як додаток знатиме, які години вільні і все таке?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я так розумію, що там все визначено автоматично. Тому краще телефонувати потім і перепитувати, я впевненості. Думаю, що різні штучки і несправності не будуть вискакувати, додаток зовсім новий, але задумка цікава))

      Видалити
  4. Дуже крута ідея з цим додатком!) Сподіваюсь, що зовсім скоро й інші регіони України підключаться)

    valerianest.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  5. Мега класний додаток! Це справді важко знайти "свого" майстра з усіх б"юті-потреб, але зате як важливо. Я ще в пошуках "свого" стиліста-перукаря на новому місці)))
    xox N.
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити