Зима 2017: різдвяні вінки, зимові Карпати, марафон помад та інше, що тішило взимку.

Зима точно не моя пора. І я переконуюсь в цьому з кожним похолоданням. Здається, надворі вже б мала на повну "бушувати" весна, але ж ні, знову насувається холоднеча. А мені знову хочеться загорнутись в ковдру, як в кокон і пити гаряче "латешко". Ну щоб повністю не розкисати без сонця вирішила потішити себе і вас спогадами про минулі три місяці холодної і злої, але гарної пори. Тож, моя зима у всій красі. Зустрічайте.



Зима 2016-2017 видалась дуже лінивою. Навіть на Новий рік я не переодягалась, а зустріла його в піжамі. Так само і на Різдво не сильно парилась над вбранням і макіяжем. Все це родинні свята, а моя родина бачила мене ще й не в таких образах. То ж фоток зі свят в мене зовсім немає.

Щоправда, аби трошки сповнитись різдвяним настроєм я і ще кілька моїх подруг і колег-блогерів відвідали майстер-клас з виготовлення різдвяних віночків.


Науку нам проводили двоє хлопців Юра і (здається) Дмитро. Руки цих чоловіків якось більше "заточені" на створення краси, Юрій при нас завершував власний вінок і це була якась магія. Але по-моєму і в нас непогано вийшло. Всі свята цей віночок на дверях нагадував мені, що свята гарна пора, а мої здібності до хенд-мейду не такі вже й погані. За фото дякую моєму незмінному і талановитому фотографу Наталі Лабі.














Зимові Карпати - ще одна моя віддушина минулого сезону. Як же ж там гарно. Згадали дитинство - покатались на санках. Згадали юність і були неперебірливі в алкоголі. Словом, є що згадати.




Зимові холоди і сірі будні (але не тільки вони) надихнули мене на челендж #новийденьновапомада. Дякую, що стежили за цим кольоровим марафоном в Інста та Фейсбук. В колажі лише 10 моїх найулюбленіших красунь помадок.


"Ітого" 20 штук помад. Малувато, як для блогера, але "нащо тобі стільки" для мого чоловіка та моїх читачок "не блогерів".

Щось ще забула. А...так. Я знову брюнетка. Хоча спочатку страшенно сумувала за яскравою "головою", але природність наше все, так навіть тренди кажуть. Мій новий колір гарно вимивається, природна і властива мені "рудинка" однаково проявляється, і я задоволена.


А ще зізнаюсь, зима мене потішила гарними новинами в особистому житті, новими знайомствами і підтримкою старих добрих друзів. З грудня я зажила новим життям і це чудово. І хоч це життя стало більш розмірене та ліниве, маю повне право. Хіба ні?
Наостанок, потішусь чудовою весняною фотосесією від мого друга Святослава Макітри. Весна починається.






Tags:

Share:

14 коментарі

  1. Класна насичена зима!
    Віночок вийшов чудовий :) те, що зроблено своїми руками, має стільки позитивної енергетики!
    Кроси кльові :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за стільки компліментів. А кроси мої улюбленці. Зараз з них не вилажу)

      Видалити
  2. Отличная зима, прочитала с удовольствием и пальто роскошное, нужно и себе уже раскошелиться на такое) мечтаю о Карпатах, ни разу там не была

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталочко пальто завжди встигнеш придбати) а в Карпати дуже раджу...і бажаю вибратись з вашою малечею цього року туди)

      Видалити
  3. Віночки чудові, і було дуже весело їх робити, зізнаюсь, мій до тепер висить в квартирі :) А ще в мене чудова колкція помад, всі такі яскраві, я із величезним задоволенням слідкувала за челенджем :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я дурне, хотіла написати в тебе, в редагувати не можна...

      Видалити
  4. Классные фото, такие яркие. Но я все таки рада, что зима закончилась))
    Веночки супер получились!

    ВідповістиВидалити
  5. з весною! я теж зиму не особливо люблю)

    ВідповістиВидалити
  6. Насичена зима) чудові пальтофото)
    хочу і своїм помадам флешмоб влаштувати, але ще не зібрала їх докупи XD

    ВідповістиВидалити
  7. )))твоя Роксолана вдало охарактеризувала перше фото)) Гарні фотки, мені особливо сподобалися з Карпат. Я теж тішуся,що "зима, до побачення! ". P.S.От ще раз переконуюся, що такі речі, як пальта, не можуть бути куплені в масс-маркеті.Тобто, можуть, але "нє то пальто"))) Твоє - варте кожної гривні. Кравчині особливий респект.

    ВідповістиВидалити
  8. Красотка!!! Замечательная зима получилась!) Веночки все очень красивые получились! Карпаты - невероятно красивое место! Очень хочу побывать там зимой.

    ВідповістиВидалити
  9. Яка ж ти гарна! На усіх фото! Така чудова!
    Я теж ненавиджу зиму, але вважаю, що її можна використовувати для того, аби чомусь навчитись. От віночки - прекрасна ідея, мені так подобається їх носити, а сама вмію хіба що з кульбабок сплести))

    ВідповістиВидалити
  10. Чудовий пост. Обожнюю наші Карпати ♥
    Буду рада дружбі блогами)
    Julia Shkvo

    ВідповістиВидалити