Ідеальні брови з Dipbrow pomade by Anastasia Beverly Hills. Враження та свотчі.

"Ти останнім часом так рідко пишеш в блозі",- каже мені кума в неділю. А й справді, я й не помітила (зі сарказмом). Не люблю писати без натхнення, а його останнім часом зовсім немає. І поки я не знайшла причину його відсутності. Але ж не залишати моїх читачів без косметичного чтива взагалі? Сподіваюсь свіженький пост про легенду на "бровному ринку" помадку від Anastasia BH допоможе мені трошки реабілітуватись у ваших очах.



Я рідко купую дуже дорогі продукти, бо чи то щастить знайти гарні аналоги в "бюджеті", чи просто грошей шкода. Але останнім часом мене "накрило" з головою і я все частіше приглядаюсь до яскравих баночок "люксових" засобів. Щоправда, приглядаюсь і купую, зрештою, не бездумно, а тільки те, що мені справді потрібне і лише за умови гарної знижки. Тож, наприкінці зими зорі стали так, що в моїй колекції з'явилась помадка для брів від ABH.


Думаю, ті хто хоч трохи цікавиться косметикою і дивиться You Tube, вже неодноразово чули про цей засіб, а багато хто й мають таку красуню в косметичці. А ті, хто бачить цю баночку вперше, знайте - це легендарний засіб, який дозволяє оформити ідеальні брови. Ви спитаєте, чи дійсно це так? Я лише ствердно похитаю головою, стримаюсь, щоб не закричати від захвату. Помадка дійсно розкішна, і варта кожнісінької відданої за неї гривні. А зі знижкою коштувала вона 480 грн.


Все тут в кращих традиціях люксу. Скляна шайба, чорна мінімалістична кришечка з вигравіруйованим брендом "на чолі", неймовірна гелева текстура, легкість набирання на пензлик, чудова здатність розтушовуватись, водостійкість і прекрасна передача кольору. Ну що ще можна хотіти від засобу?


Пригадую свою першу пробу пера. Чіткі брови за кілька секунд...і це я навіть не старалась. Ідеальні лінії. Я аж охнула. Звісно, потім бувало різне. То рука "тріпнулась" і довелось підтирати недоліки. То забагато наложила і брови виглядали не природніми. То помадка трохи підсохла і почала набиратись "комочками". Але все можна і треба приручити.



Ще один плюс, в палітрі цих помад ABH величезна кількість кольорів. Тобто вибрати є з чого. Шкода, що часто на знижках вже свого відтінку не зловити. Хоча мій Chocolate дуже мені підійшов, зважаючи на те, що я його брала навмання по свотчах з ютубних роликів. Такий колір підійде темним дівчатам.  Пощастило, що я перефарбувалась:)



І ще одне. З цим засобом в мене кожного разу можуть бути різні брови. Якщо мало часу, я просто набираю на пензлик помаду і прочісую їх за лінією росту, домальовуючи волоски там, де їх бракує. Буває, не хочу чітких ліній зверху, то фарбую тільки нижній контур і гарненько прочісую та вкладаю брови. Тож з помадою можна експериментувати, і щораз чути: "Якісь в тебе нині брови не такі як зазвичай".

На фото ж покажу мій улюблений спосіб оформлення брів.

Все починається з того, що я добре прочісую брови, а тоді щіточкою підгортаю їх догори.


Далі в хід йде помадка. Пензликом я промальовую нижній контур. Спершу хвостик, а тоді плавно промальовую і середину. Волоски ближче до переносиці не рухаю.


Далі щіточкою вкладаю брови по лінії росту і промальовую верхній контур хвостика. Також додаю чіткості верхній лінії всієї брови, але тут головне не переборщити.


Потім ще раз гарно прочесую брови. І промальовую ті волосини, яких бракує.


Кінцевий штрих - ще раз гарно пройтись щіточкою, щоб гарно по всій довжині розчесати брови, а заодно і розтушувати помадку. Підгоригувати погрішності допомагає консилер.

Зізнаюсь, я тепер навіть не фіксую брови тушшю, бо ABH ще й чудово тримає волосини вкупі. А ще вона справді дуже і дуже стійка. Це розумієш, коли доводиться добряче терти брови ватним диском з міцеляркою, щовечора. А якщо провести пальцем по вже нафарбованій брові сліду на руці не залишиться, але лінію брів злегка продовжите, але це легко виправити.


 А...і забула сказати, що помадка ще й "до чортиків" економна. Вмісту шайби вистачить на добрих три роки користування (мені так видається). Все звісно залежить від багатьох нюансів, а від частоти користування, насамперед.


Ну, а насамкінець скажу, що як я тепер розумію тих дівчат, які співають оди ABH. Це справді, мабуть краще, що придумали для брів. Мені зараз навіть руки не тягнуться до олівців чи тіней. А ви як гадаєте? Чим оформляєте брівки? Пробували ці помадки, поділіться і своїми враженнями.

Tags:

Share:

11 коментарі

  1. И правильно! Надо себя баловать )) Отличное средство и хороший пост, спасибо )))

    ВідповістиВидалити
  2. Я теж якраз відфотографувала на вихідних і готую пост про цю помадку :) Вона справді ідеальна, і мені здається її вистачить до віку, не те що на три роки :) В тебе взагалі ідеальні брови виходять!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О...клас. Хочу почитати))) Я так образно прикинула на три роки, але справді вона мегаекономна) І дякую за ідальні брови, але я прагну ще більше досконалості в їх оформленні))) Ну, все до того йде))

      Видалити
  3. Я поки користуюсь ще олівчиком - доюзую його, аби викинути :) і вже придбала помадку від Нікс - якраз вчора прийшла, в інстаграмі є фото :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, цікаво буде почитати про помадку від Нікс) Пішла розглядати свій Інста)

      Видалити
  4. Какая красота *_* НАдо и себе раскошелится! Давно топчусь возле этой баночки)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дашуль хватить топтатись, бери обов'язково. Вона крутееезна. І я не перебільшую))

      Видалити
  5. Ох, яка! Дякую дуже за надзвичайно цікавий пост!
    У мене зараз в ходу олівчик+гель, або тіні+гель, але від такої помадки не відмовилася б ☺ ну дуууже круто!

    ВідповістиВидалити