Моя перша коробочка краси...

…Усі ми любимо подарунки. А я особливо. Я навіть на свої уродини прошу людей не запитувати мене, що подарувати….а дивувати, дивувати, дивувати. Тому коробочки краси, яких зараз розвелось сила-силенна…чудовий і тепер улюблений сервіс для мене. Знайомтесь моя перша коробочка від Liferia. Серпнева. 

Таке враження, що укладачі коробочки складали її для мене.



У складі коробочки - маска для обличчя AVA. Твердий еко-шампунь. Білий олівець каял для очей чи контуру губ. Крем для рук (до речі не пробник і не мініатюра, а повноцінний крем) - до слова, непоганий))) І чудо пшикалка - міст від Nu Skin NaPCA moisture mist. 


Я ще не всі продукти сповна протестувала, тому поки ділитись сильно  враженнями не буду. Але ось що я спробувала:

1. Олівець каял від VG professional make-up. Він м'який, гарно лягає. Але ще поки не можу зрозуміти, наскільки він довго тримається на слизовій. Але, що знаю точно, білий олівець на слизові, ну дуже гарно освіжає погляд))))

2. Чудо-пшикалку міст я вже також протестувала....Але розповісти про чудо зволоження чи шось таке, не можу...поки не бачу результатів) 

3. Ну а крем Dermagiq моя любов останнього часу) гарно пахне - ніби медом намастила) не липкий,  гарно зволожує. Але після миття рук з милом, звісно змивається....

в черзі на тести від Ulia_la твердий шампунь і маска. До речі, щодо останньої, то вона польського виробника і він обіцяє чудо обличчя миттєво...ну що ж, побачимо))) До зустрічі. Ваша Ulia-la)))

Share:

6 коментарі

  1. І я люблю такі сервіси, але часто буває, що очікуєш чогось такого "ах", а виходить "ох" :) Рада, що цього разу все тебе потішило :)
    І вітаю з блогом! :)

    ВідповістиВидалити
  2. Цікаве наповнення) і дуже втішно коли все відповідає бажанню отримувача)

    ВідповістиВидалити
  3. Сподобався крем для рук "Dermagiq" і останнє фото. Вітаю з коробочкою і з блогом.

    ВідповістиВидалити