#MAKEUP: Прозора розсипчаста пудра Mary Kay. Мої враження.

Раніше я не часто користувалась пудрами. Може не було потреби, чи що? Тому пудр в моєму арсеналі косметичних засобів мало, а якщо точніше вона одна. Героїня мого посту - прозора розсипчаста пудра від Mary Kay. 
Здавалось би, навіщо здалась та прозора пудра, якщо вона нічого не маскує? Але це зовсім не так. В моєму випадку прозора пудра просто знахідка, адже я люблю природній макіяж, і просто не переношу тонни косметики на обличчі. Ця пудра дуже легенька і з нею дуже важко переборщити. До всього прозора пудра не потребує заморочок з підбором тону тощо, тобто з кольором точно не прогадаєте. В оформленні пудри нічого незвичайного та надзвичайного. Звичайна невеличка баночка з пластику, прозора з чорною кришкою. Класно, що баночка має фіксатор, своєрідний замочок, що не дає пудрі надмірно висипатись при транспортуванні. Висипала скільки треба і "заклацнула" фіксатор назад. Розхід у розсипчастої пудри мінімальний, особисто в мене, тому об'єму в 11 гр мені вистачить на півжиття. Але тут дуже не розженешся, бо термін придатності лише до лютого 2016 року. Але не думаю, що станеться щось страшне, якщо я покористуюсь нею понад термін ...ну зовсім трішечки. 
Ось, що про цю пудру каже виробник: 
*Прозора. Легка. Підходить для будь-якого тону шкіри.
*Універсальний відтінок, який підійде для будь-якого кольору і типу шкіри (навіть для чутливої).
*Світлорозсіювальні властивості допомагають візуально розгладити зморшки і приховати дрібні недоліки шкіри.
*Створює ефект природного сяйва.
*Усуває жирний блиск, матує шкіру, не роблячи її при цьому блідою.
*Допомагає протягом усього дня зберігати природний макіяж.
*Легка бархатиста текстура дозволяє шкірі дихати.
Від себе скажу, що можу підписатись під кожним сказаним словом. Ну, майже під кожним. Все таки, весь день вона не тримається, макіяж треба злегка підправляти. Але те, що пудра ніжна і легка, то факт, з яким не посперечаєшся. За текстурою пудра схожа скоріше не на борошно, а на цукрову пудру. Без яскраво вираженого запаху, що, як на мене, лише плюс. 
Цією пудрою, я зазвичай закріплюю консилер під очима та підправляю макіяж, коли треба швидко зробити шкіру матовою. 
І хоч пудра прозора, на фото видно, що вона трішки віддає білим. Так стається коли її накласти забагато, або погано розтушувати. На руку я накладала пудру пальцем, на обличчя завжди кісточкою. Може й тому такий ефект? На обличчі вона зовсім не біла. 
Ціна: 355 грн.
А як ви ставитесь до пудр? Любите компактні чи розсипчасті? Скільки їх у вашій косметичці?

Давайте дружити у Facebook та VK, так зможете стежити за оновленнями.  

Share:

16 коментарі

  1. Фиксатор - это очень удобно. У меня обе рассыпчатых пудры без него, поэтому с собой ношу только компактные.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я до компактних ніяк не звикну, бачу їх на обличчі і все. Може ще просто не знайшла свою) А щодо фіксатора, погоджуюсь, це великий плюс для пудри.

      Видалити
  2. виходить,ця прозора пудра лише маскує жирний блиск? бо інакше я щось не зрозуміла, навіщо нею мазатися)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так маскує жирний блиск, але й закріплює макіяж, продовжує йому життя на обличчі. І виглядає природно, без тони косметики на обличчі і ефекту маски. Класна штука, хоча я також на початку ставилась до неї доволі скептично.

      Видалити
  3. Часто использую эту пудру для себя и аже в работе. Нежно люблю. У меня она около года, и такое чувство, что меньше не стало ни на грамм!
    В случае, если вы носите тон каждый день, траспарантная пудра не будет так сильно перегружать лицо, как еще один слой компактной или оттеночной пудры.

    ВідповістиВидалити
  4. хорошие продукты у марки, раньше часто покупала, сейчас пока перестала, немного надоело:) хочется разнообразия

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О так, блогерам завжди хочеться різноманіття. Як я розумію)))

      Видалити
  5. Теж страшенно люблю такі пудри, а не компактні, справді знахідка. Тримаю в арсеніла дві - одну під очі, іншу на обличчя. Більше не наважуюсь, тому що справді їх нереально використати до закінчення терміну придатності. На обличчі вона просто необхідна якщо ще користуватись бронзером, румянами, хайлайтером - розтушовка по такій пудрі і поросто по тональному ну зовсім інша, не порівняти. Моя улюблена зараз - Laura Mercier Translucent Powder :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В нас напевно Laura Mercier і не знайти. Ти десь зі закордону привезла? Я також надаю перевагу розсипчастим, компактними певно хіба в школі користувалась, і то не часто)

      Видалити
    2. В нас дійсно її немає, я замовляла із закордону. Я сама здивована скільки зараз сайтів з прямою достакою в Україну, замовити можна практично все, а часто і з приємними знижками :)

      Видалити
  6. Я люблю рассыпушки) Это только на первый взгляд не понятно зачем они нужны, но на самом деле это отличный завершающий штрих для макияжа:)

    ВідповістиВидалити
  7. Я давно хочу такую пудру, спасибо за подробности:)

    ВідповістиВидалити