Jerelia. Помада насичена зі серії Gold. Ніжний бузок.

Я дуже люблю помади. Дуже-дуже. Майже маніакально. Тому поповнювати колекцію новенькими екземплярами завжди раденька. Інколи, коли я не знайома з брендом, а кортить щось купити, беру помаду. Сьогодні покажу вам свою недавню обновку від українського бренду Джерелія.

З деякими продуктами марки я вже знайома і вам їх також показувала раніше. Це були доглядові засоби. А ось знайомство з декоративкою бренду вирішила розпочати саме з помади. Чи було вдалим знайомство, читайте далі.


Перше, що привертає увагу - упаковка. Якщо розглядати її здалеку, помада виглядає розкішно і дорого, а ось якщо взяти до рук - дешевий пластик. Крім того, дизайн передертий з Dior, але кого хвилює плагіат?



Ще одна неприємність чекала мене всередині. Помада дуже м'яка, наносити на губи її треба дуже акуратно, інакше ризикуєте просто зломати стержень і потім втирати сльози. Крім того стік дуже розхитаний, тому розкручувати повністю помадку не варто.
А тепер про приємне. Кремова текстура помадки настільки ніжна, що вона чудово обгортає губи, зволожує їх, залишає приємний легкий глянець. Без шимеру і блискіток.


Помада має насичений солодкий аромат. Мені пахне карамельками і жуйками з дитинства. І ще пригадується, що в мами колись була помада зі схожим запахом. Тому це і помада для тих, хто ностальгує за косметикою з 90-тих.


На губах помадка розкішна, через м'яку текстуру вона легко наноситься, колір переноситься чудово, попри те, в складочки не затікає. Лежить без прогалин, рівномірно.


В мене колір 003 - ніжний бузок, холодний рожево-фіолетовий колір. На благо колір підійшов, а то я два дні вагалась чи брати його. На моїх губах бузок трансформується у нюд з фіолетовим відблиском.




Що цікаво, що коли помада вже трохи стерлась, на губах залишається саме рожевий пігмент, а не фіолет, виглядає цікаво. Єдина проблемка, інколи помада може скататись в білу плівку на слизовій губ ...брр..страшенно таке не люблю. Але зауважте, що це трапляється не щоразу, а я помітила таку прикрість лише кілька разів. Поняття не маю від чого це залежить.


Щодо стійкості, то помада, м'яко кажучи, не найстійкіша. За рахунок кремової текстури, буде бруднити всі склянки та виделки в ресторані. То ж, якщо попереду важливе побачення, може варто підшукати щось стійкіше, бо ця бузкова красуня переживе хіба чашку чаю. А ось якщо збираєтесь на прогулянку і точно знаєте, що найближчі 2-3 години нічого не їстимете, можна сміливо малювати губи цією помадою.


І ще одне. Не можу не зауважити, що помада абсолютно не сушить губи, а відчувається на губах, як бальзам. Коштує не дорого, в межах 140 гривень, замовити можна на офіційному сайті бренду jerelia.com.


Я вже собі приглянула і інші кольори, обов'язково хочу взяти щось червоненьке. Шкода, що палітра кольорів не така вже й велика, нема де розігнатись помадоманіякам. Крім того, кольори в каталозі на сайті трошки відрізняються від справжніх кольорів помад, тому вибирати помадку доводиться майже "наосліп".

Як вам колір? Чи пробували декоративку від Джерелії? Що порадите ще спробувати?


Засіб наданий для незалежного тестування PR відділом бренду.

Share:

31 коментарі

  1. Мені колір нагадує мою лореалівську помаду. А може це в тебе на губах так... А от упаковка - по багатому))) Не до тебе: ти такий "рижик" з веснянками стала)))

    ВідповістиВидалити
  2. тьху, хотіла написати - не до теМи)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ахаха))) Рижик-рижик))) на фоні волосся веснянки ще більш виражені)))

      Видалити
  3. Футляр красивый, почти как люкс.
    А цвет на загорелом лице смотрится очень красиво.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, саме те до засмаги)) якраз я доречно загоріла до нової помадки))

      Видалити
  4. Помада, помадою, але які фотографії :) Улясю, дуууже гарні!

    ВідповістиВидалити
  5. Great product dear! :)
    kiss
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/08/zaful-new-arrivals-and-wishlist.html

    ВідповістиВидалити
  6. Ульяна, у тебя такие милые канапушки )))

    Помада чудесно "лежит" на губах и оттенок у нее приятный ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, дякую! В дитинстві вони мене страшенно дратували, а тепер якось вже заспокоїлась))

      Видалити
  7. Класна :)
    Єдине, шкода, що така упаковка погана.

    А волосся просто вау ;)

    ВідповістиВидалити
  8. мені дуже сподобався колір. якщо назвати декоративкою туалетну воду, то з джерелією я в цьому аспекті знайома, але більше з доглядовими засобами, звісно

    ВідповістиВидалити
  9. Уляно, вона така гарна на губах, колір чудовий, але закос під Діор справді не на користь бренду. Я вважаю, що за ці кошти можна купити щось більш популярне, ніж цей бренд.

    ВідповістиВидалити
  10. Виглядає вона на губах гарно, але от щодо упаковки то нажаль. Дякую за цікавий відгук!

    ВідповістиВидалити
  11. Уляно, яка новинка від живанші????????????????

    ВідповістиВидалити
  12. Красивая, нежная помадка. Ульяна, тебе очень идет!

    ВідповістиВидалити
  13. дуже гарна і сонячна дівчина!

    ВідповістиВидалити
  14. Тебе оттенок к лицу) Он и у меня есть в коллекции - горячо люблю, всю весну с ним на губах ходила)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую) Класний екземплярчик в колекції) Знаю, що ти також любителька помадок))

      Видалити
  15. Дуже личить цей колір:) і в мене є схожа помада☻
    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
  16. красивый оттенок, очень, жаль что упаковка хлипкая

    ВідповістиВидалити