Зелена Аптека. Міцелярна вода для всіх типів шкіри. Мої враження.

З міцелярками ми дружимо і дружба наша - міцна та надовго. Я пробувала водички різних брендів (ну ладно, всього п'ять), щоправда, до розхваленої Bioderma ще так і не дісталась. Не так давно компанія Elfa під брендом "Зелена аптека" випустили серію міцелярних вод. У серії два варіанта - для жирної та комбінованої шкіри і для всіх типів шкіри, навіть для чутливої. В мене якраз другий варіант, про нього і розкажу сьогодні. З цієї міцеляркою я знайома не так вже й давно, тижнів зо три. Але своє враження вже склала. Деталі нижче.



Міцелярка у величезному форматі - справжній півлітровий бутль, якого вистачить, мабуть, на півроку. Попри те, баночка має доволі презентабельний вигляд, вона прозора і нічого зайвого, а дизайн упаковки, всілякі квіточки-трояндочки, дуже милі. На етикетці також вся потрібна інформація про засіб, склад, спосіб використання, дата виготовлення та термін придатності тощо. Єдине але, мені б так хотілось бачити більше української мови на етикетці.


Сама міцелярка - прозора вода, по ідеї з міцелами, які й мають змивати макіяж та очищати шкіру від забруднень. Міцелярна вода від "Зелена аптека" обіцяє і очищення, і зволоження, і тонізування. Але оскільки після міцелярки я однаково додатково очищаю, тонізую і зволожую шкіру, то перевірити сповна всі вміння продукту не змогла і не хочу. Бо все-таки, яким би корисним та чудовим не був склад міцелярної води, я звикла її змивати. До слова, у цьому засобі, за словами виробника, склад доволі непоганий, принаймні парабенів, барвників, спирту та віддушок тут не шукайте (ну ви знаєте, що я не сильна в розборах інгредієнтів і звикла вірити виробникові на слово).


Міцелярка має запах. Якщо цитувати мого чоловіка, то вона смердить спиртом. Ах ці чоловіки....Насправді, це не зовсім так, мені аромат скоріше нагадує мигдаль, але з нотками алкоголю. Але скажу, що в користуванні запах абсолютно не заважає.


Сама міцелярка доволі непогано змиває макіяж, навіть "мейбелінівську" туш. Але з деякими засобами водичка так і не подружилась. Наприклад, з консилером від темних кіл від NYX чи кремовими тінями Color tatoo. Щоб їх змити доводиться потрудитись, чогось їхня кремова текстура міцелярці не під силу. Але водичка досить комфортна, обличчя не щипає, очі не печуть, а це по-моєму головне.
На другому фото - результат одноразового проводження по руці спонжем 
Але все ж, найчастіше, я спершу змиваю макіяж пінкою чи гелем, а тоді, для впевненості, що все чистенько, проходжу міцеляркою. Тоді ще раз ополіскую обличчя водою і тонік-крем, традиційно. До речі, якщо ви з тих, хто не змиває міцелярки з обличчя, скажу, що вода від "Зелена аптека" не липка і обличчя почуває себе дуже комфортно (принаймні це те, що я зрозуміла з відчуттів, перш ніж встигла змити міцелярку з обличчя). Тож, якщо ви приглядаєтесь до чогось новенького зі світу міцелярних вод, раджу придивитись до "Зелена аптека". Ціна також втішить. А зі мною ця міцелярка надовго. Аж самій цікаво на скільки часу мені вистачить цього бутля. Більше про цю міцелярну воду можна прочитати тут. Шукайте косметику Ельфа також на Фейсбуці.

Засіб наданий для незалежного тестування Elfa Laboratory

Share:

25 коментарі

  1. Цікавий продукт :) Шкода, що не все змиває)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ага) Але для цього і є пінки і гелі, щоб змити все на світі))) тому я сильно з цього приводу не парюсь)

      Видалити
  2. Хм, запах алкоголю присутній... Засіб підсушує шкіру? В мене якраз міцелярка від Гарніер закінчується, приглядаюся до нових ТМ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так ні, от власне, що алкоголь трішки відбувається(запах), а шкіру не сушить. Принаймні я на своїй нормальній не відчуваю сухості і стягнутості.

      Видалити
  3. Мені дуже подобається міцелярка ві Bielenda,польської фірми,така рожевенька)дуже комфортне,усе змиває і без спирту)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ось і ще одна марка до якої я не дісталась) Як не знайду в нас, шукатиму хто б привіз з Польщі)))

      Видалити
  4. Мне нравится эта водичка. Я не часто использую стойкие средства для макияжа, а мой Сс смывает хорошо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене також зазвичай нестійкий макіяж, тому я сповна задоволена нею)

      Видалити
  5. Добре, Що підходить для очей і не подразнює їх) А для решти є інші засоби)

    ВідповістиВидалити
  6. Хорошая рабочая лошадка. Действительно, бутыль ))) Надолго хватит!

    ВідповістиВидалити
  7. интересная новинка, нужно тоже попробовать) я мицелляркой в основном макияж глаз удаляю)

    ВідповістиВидалити
  8. Шукала цю водичку щоб спробувати,але так і не знайшла😣

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Може ще з'явиться. Може бути, що в Космо та Ватсонси її ще не завезли. Це новинка, думаю треба трішки зачекати.

      Видалити
  9. Чудово, що не залишає липкості) Для жирної шкіри це будо особливо приємно

    ВідповістиВидалити
  10. Беру) В мене якраз міцелярка на фініші)

    ВідповістиВидалити
  11. А я навпаки спочатку використовую міцелярку, а вже потім - гель чи пінку)

    ВідповістиВидалити
  12. Я свой уход без мицелярки не представляю. Тоже сразу умываюсь гелем, а потом прохожусь ватным диском с мицеляркой.
    Про мицелярную воду от "Зелёной аптеки" не слышала и на полочках магазинов что-то пока она мне не встречалась. Но как только закончу от Нивеа поищу эту. ;)

    ВідповістиВидалити
  13. А я наоборот: сначала прохожусь мицеляркой, а уже потом умываюсь:)

    ВідповістиВидалити
  14. А я наоборот снимаю макияж мицеллярной водой, а уже потом удаляю остатки пенкой или гелем. Вот такие большие бутли мицеллярной воды - мой постоянный "маст-хэв")

    ВідповістиВидалити
  15. я вже бачила її в продажу, але ж вона така велика. Встигне швидко набриднути. Дякую за огляд.

    ВідповістиВидалити
  16. У мене була міцелярна вода від Авен, від Віші, зелена від Біодерми і зараз рожева від Біодерми. Рожева мені більше всього подобається.
    Я не змиваю. Мені комфортно. Аптечній Біодермі довіряю дуже.

    ВідповістиВидалити
  17. Хочу-хочу-хочу її негайно! Я люблю Bioderma (це взагалі найкраще з усього), поважаю водичку від Нівея, але Ельфу люблю ніжно, тому вона буде у приоритеті! Я знаю, що міцелярна вода не може справлятися абсолютно з усіма засобами. І розумію, що будуть нарікання, але для мене це найкращій продукт для очищення шкіри, тому буду шукати її у магазинах завтра ж!

    ВідповістиВидалити