Irene Bukur. Флюїд для контуру очей.

Кажуть, вік жінки видають руки і зморшки під очима. Зараз роздивляюсь свої руки, вони трохи лукавлять, що їхній власниці десь 22. А ось зона під очима не дасть збрехати, що їй за 25. Маленькі, практично мікроскопічні зморшки не дають мені спокою, і видають те, що за день мені  вже стукне 28. Щоб зона під очима "не розбовкала" мого віку я стараюсь за нею ретельно доглядати. Якщо раніше могла собі дозволити злегковажити кремом під очі, то нині без крему зась.



Сьогодні розкажу про мого нового помічника в боротьбі з першими віковими змінами чи точніше кремом, який запобігає цим змінам, від бренду Irene Bukur.


Маленький тюбик крему, чи точніше, флюїду ховається в картонній упаковці, що містить по боках вичерпну інформацію про засіб. Сам тюбику з м'якого пластику, з кришечкою на викрутку. Під нею сховався маленький зручний дозатор-носик, який вичавлює потрібну дозу крему.


На самому тюбику нагадування, що вміє крем: інтенсивно зволожувати, прибирати темні кола та зморшки, а також склад засобу і спосіб застосування. Консистенція у засобу кремова, легка. Практично без запаху, тобто я вловлюю якийсь аромат, але він абсолютно невідчутний, навіть при нанесенні. По текстурі дуже ніжний і невагомий, майже одразу вбирається шкірою, залишаючи по собі лише приємне зволоження. Своєю легкістю засіб абсолютно виправдовує свою назву - флюїд, він і в Африці, флюїд. Мені такі текстури дуже до душі, особливо влітку, коли не хочеш перевантажувати ніжну шкіру під очима.


Оскільки я щодня користуюсь консилером, для мене важливо, щоб крем під очі не конфліктував з усіма моїми тонуючими засобами. Так от, мушу відзначити, що зі всіма консилерами, а їх наразі 5, флюїд подружився. У тюбику 18 мл крему, оскільки засіб використовується просто мега економно, можу припустити, що цього об'єму вистачить на півроку. До речі, відмітила цікавий факт, як тільки починала користуватись цим флюїдом, наносила під очі 3 краплі і постукуючими масажними рухами вбивала засіб. А ось тепер, після практично 3 тижнів користування, зауважила, що шкіра під очима потребує значно менше засобу, тепер можу обійтись і однією краплею.


Важко поки сказати, наскільки флюїд працює в напрямку зменшення темних кіл, але те, що добре зволожує та помітно розгладжує дрібні зморшки, то факт. Втім з глибокими і віковими він навряд впорається, але для цього є інші засоби.


Тюбик з флюїдом я зберігаю на поличці у ванній кімнаті, хоч консультант в магазині порадила після відкриття зберігати його в холодильнику. Я перший тиждень так і робила, але мені вкрай не зручно бігати туди-сюди. Тому, щоб не забувати наносити крем, я його переселила у ванну і поки він жодним чином не змінив своїх властивостей. 
Словом, якщо ви в пошуках гарного легкого крему під очі цей флюїд від Irene Bukur чудовий варіант. 
Все про флюїд для контуру очей Irene Bukur можна прочитати на сайті irenebukur.com (пряме посилання на крем). Купити продукцію бренду можна в магазинах вашого міста.

Засіб наданий для незалежного тестування PR-відділом бренду. 


Share:

20 коментарі

  1. Цілком погоджуюсь, на жаль ніхто з нас не молодшає і за очками дивитись ой як треба. Цей кремчик виглядає гарно, і головне що дієвий :) Я вже роками користуюсь засобами під очі від Clinique, пробую ріхні засоби, але марці не зраджуюсь, вірю що це завдяки їм поки що зморщок немає :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Треба буде спробувати, я вже не раз чую про цей крем))) Дякую за візит, Ірусь)

      Видалити
  2. мені 27, але шкіра навколо очей про це ще мовчить) користуюсь охолоджуючим роликом від Loveri, якщо мало сплю. а от від Ірен Букур в мене був досить непоганий крем для рук)

    і з прийдешнім!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую-дякую))) Не скажу, що в мене аж надто виражені зморшки, можливо вони лише мені видні, але дратують не на жарт) якось я упустила той момент як вони почали з'являтись)))

      Видалити
  3. Я теж до нього придивлялась) При нагоді хочу спробувати. А зараз користуюсь кремом Гуам

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене є зараз кілька пробників Гуам, нарешті я познайомлюсь з цією косметикою)

      Видалити
  4. Дякую за гарний огляд. Мене ця марка зацікавила, вже багато відгуків досить добрих на неї бачила.

    ВідповістиВидалити
  5. Интересный крем. Я бы такой попробовала в саоем уходе.

    ВідповістиВидалити
  6. Чудесная легкая консистенция! Я люблю использовать флюиды летом, хотя они в любое время года приятны.
    Спасибо за интересные подробности, Ульяна!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Great review dear! Kiss :)
    New post on my blog: http://vesnamar.blogspot.rs/2016/07/colorful.html

    ВідповістиВидалити
  8. Мені теж такий треба)
    Свої синячки під очима не заберу нічим, дуже тоненька шкіра у цій зоні) Так що консилер мені в поміч)

    ВідповістиВидалити
  9. Я думаю, що зморшки під очима бачиш лише ти сама, бо які в тебе зморшки, там же все чудово! А от крем я б спробувала. Давно вже придивляюся до цієї марки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Аню) ну ти ж знаєш, така вже дівоча натура, шукати в собі недоліки)))

      Видалити
  10. Ірен Букур вже довший час виловлюють клієнтів у ТЦ, але чомусь я так і не спробувала жодного з продуктів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ох, в них дивних спосіб виловлювати клієнтів, але саа продукція мені подобається))

      Видалити