Ava Laboratorium. Охолоджуючий гель. Швидка допомога після епіляції.

Сонце у Львові кілька днів поспіль - знак починати активну підготовку до весни. І швиденько згадувати про процедури, які взимку стають другорядними, чи точніше, не такими частими. Це я про депіляцію, якщо що.



Для себе вже давно визначилась: ноги інколи піддаю тортурам епілятором, але частіше використовую спеціальну насадку для гоління на пристрої;
зайвим волоссям під пахвами займаються раз в місяць професіонали з салону "Корона" ( в них якась чудодійна цукрова паста, що не дає подразнень);
 а зону бікіні доводиться приводити до ладу з допомогою станка для гоління ( не найкращий варіант, але вже як є). Даруйте за відвертість.

Після кожної депіляції кожну зону хочеться скупати в лосьйоні чи кремі, бажано з ефектом анестезії чи хоча б мінімального охолодження та зволоження. Вже понад місяць тестую подібний гельчик від польського бренду Ava Laboratorium. Час і вас познайомити з ним ближче.


Абсолютно прозорий гель, доволі рідкуватий і нетягучий, помістився в класичну тубу. Якщо тримати в теплі засіб, то гель може дещо мігрувати з банки при відкриванні, то ж майте це на увазі. Крім того, відкидна кришечка не надто надійний варіант при транспортуванні засобу. Втім, це прекрасний варіант, коли очі лізуть на лоба від болю після епіляції і є потреба швидко відкрити тюбик і намаститись гелем.


Аромат:
в банці доволі насичений м'ятний;
на тілі відчувається досить легкий ментоловий запах (наче лежиш в клумбі з м'ятними кущиками)
Стоп. Хіба м'ята росте кущами?


Щодо самого ефекту охолодження, який обіцяють виробники, то його не достатньо, аби швидко вгамувати пожежу на шкірі після епілятора, але цілком достатньо аби привести до тями шкіру після гоління чи шугарингу. Поясню. Мені епілятором реально більше болить, аніж видалення волосся цукром. Така собі, індивідуальна переносимість.


Гель також дає дуже легеньке зволоження. Він звісно не замінить повноцінного крему для тіла тощо. Крім того, засіб ще й запобігає вростанню волосків. Щоправда, на час моїх "експериментів-тестувань" засобу, наявних проблем з вростанням в мене не було, тому перевірити таку здатність засобу мені не вдалось.


Словом, якщо ви збились з ніг в пошуках гельчику після епіляції з ефектом "холодинки" раджу придивитись. Для мене ж цей засіб така собі "забавка". Хоча, думаю, що ще згадаю про охолоджуючий гель влітку. На ту пору і відкладу баночку.
Детальніше ознайомитися зі засобом можна за посиланням www.ava-ukraine.com.ua

Засіб люб'язно наданий для незалежного тестування піар-відділом бренду.

Share:

8 коментарі

  1. Мне бы такой понравился.
    https://lolazas.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ДЯкую, що зайшла))) Я переконана, що так, сподобався би точно)))

      Видалити
  2. Ефект холодинки дуже потрібен :) особливо на початковій стадії частішого видирання :)

    ВідповістиВидалити
  3. А цукровою пастою боляче волосся видаляти? І чи надовго ефект залишається? Я хочу спробувати, але якщо є біль, то не зможу) Я й епілятор тому не купила, боюся його. Гоління поки що - моє все. Тож такий гельчик підійде, навіть дуже. Щоправда, в мене ще є від АльпСторіс один, от його я закінчу, і можна цей купити.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Альпсторіс має більшу холодинку, цей ніжніший, ну на мій погляд. А щодо болю від цукрової пасти - так це дуже боляче, але біль триває секунди три. Можна потерпіти. Заради ефекту місяць не брити підпашки))) А ось бікіні я зважуюсь терпіти тільки перед морем. Це просто словами не передати, як болить)

      Видалити
  4. Интересное средство, никогда не пользовалась ничем подобным)

    ВідповістиВидалити