Що в косметичці у зірки? Показує та розповідає співачка Оксана Муха.

Про львівську співачку Оксану Муху я дізналась приблизно шість років тому. Вона презентувала свій перший альбом "Решето" на радіостанції, де я раніше працювала. Там я й отримала запрошення на концерт в маленькому львівському клубі...послухала і направду закохалась в сильний голос Оксани. Геніальні переспіви і цікаві аранжування народних пісень не можуть не подобатись. Окрім них, з репертуари Оксани неймовірні колискові, які  я обов'язково вмикатиму своїй малечі, а ше переспіви Івасюка та Квітки Цісик. Маєте нагоду обов'язково послухайте. 

Так, з того часу я стежу за творчістю співачки, а нещодавно з'явилась можливість зазирнути в косметичку Оксани Мухи. Не проти порозглядати її разом зі мною?


"Перша косметика, з якою я познайомилась і почала користуватись - це косметика Mary Kay", - розповідає Оксана.  Але наразі зі всього, що в мене було, залишилась лише коробка та тіні з рум'янами.


Це те, що мені однаково подобається і я ним користуюсь. Хоч їх тут вже як "кіт наплакав". Рум'янами, щоправда я вже не фарбуюсь, бо пішла на них якась реакція алергічна.


А повністю скласти косметичку мені допомогла моя улюблена стиліст, візажист, перукар та подруга Уляна Грига. Саме вона порадила обрати для себе професійну косметику.


Так в мене з'явився тональний від MAC ( у відтінку NW 15), пудра тієї ж марки у якій вже дірочка (відтінок NW 20). Також консилер під очі (відтінок NW 20), щоправда він не завжди працює так як мені хочеться, адже часто підкреслює складки та зморшки під очима. Також є палітра тіней (в коричневих тонах), під них база. Скульптор на пару з хайлайтером теж від MAC (відтінок 095). Мене переконували, що ця штука має робити гарні вилиці та підсвічувати, але, чесно, нічогісінько вона не робить. Точніше так, скульптор на вилиці працює добре, а ось хайлайтер в роботі відверто кульгає.


Якщо йдеться про сценічний макіяж, то тут не обходиться і без накладних вій, тому і вони є у моїй косметичці.



Олівець для брів. Навіть не знаю якої він марки, бо я влетіла в магазин, вхопила і полетіла далі по справах. Але він мені дуже підходить.



Туші в мене дві - одна від Ninelle, інша від Yves Rocher. Обидві класні.



А ще два мої улюблені засоби для губ - блиск від Givenchy та матова помада від Armani. Вони обидві в нюдових тонах, бо не часто фарбую губи в яскраве, та й то, найчастіше губи в мене нафарбовані хіба на сцені.



В повсякденному житті мій улюблений засіб - бальзам для губ. Ось такий Blistex я купила чи то в Америці чи в Канаді, до речі, саме на гастролях я найчастіше і роблю косметичні закупи. Так от, цей бальзам має аромат американських жуйок і дуже добре заліковує сухі губи і тріщинки. Це просто мій рятівник, бо в мене завжди сухі губи.



А взагалі я не надто вимальовуюсь на повсякдень. Зазвичай мій денний мейк - це гігієнічна помада та туш на віях. Інколи фарбую стрілки, але тільки тоді, коли знаю, що маю якесь інтерв'ю і мене фотографуватимуть.

Моя сестра мене завжди сварить, як я можу виходити ненамальована з хати, а я спокійно ставлюсь до того, щоб показатись на люди без мейку.



Пудра, тональний, різні коректори в мене йдуть в хід тільки на сцену. Я закупила кожного продукту по дві штуки, але тепер думаю, що з такою частотою користування їх мені вистачить на півжиття", - жартує співачка.




Що стосується доглядової косметики, то Оксана Муха користується косметикою Yves Rocher. А нігті після гель-лаків лікує усім добре відомим "корабликом".





Ох, поки Оксана показувала мені вміст своєї косметички, я пустила слинку на чимало засобів зі всього асортименту. Один лише MAC чого вартий. Також мені, як відомому помадоманіяку, приглянулись блиски та помадки. А що вам припало до душі?

P.S. Ось тут накидала кілька посилань, для тих хто вперше чує про Оксану Муху. Ну і кілька пісень, щоб познайомитись з творчістю.

Люди твого міста: Оксана Муха
Пісні тут і тут (Альбом "Решето")

З пісень обов'язково послухайте Оксанине виконання "Верше, мій верше" (відео) та "Над морем" з Пікардійською терцією. Ця пісня в мене взагалі на повторі вже кілька днів стоїть. Слухайте українське!

Фото від Natalia Laba

Share:

3 коментарі

  1. Спасибо за интервью. Однако и не слышала о такой "звезде" - так ли она популярна?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це наша львівська зірка, могли й не чути. Але ж для того і даю посилання щоб познайомились ближче)))

      Видалити
  2. Чесно кажучи, не чула про таку зірку :)
    Але перша косметика - МеріКей - то нічогенько так починати :) у мене колись перша косметика була БелорДизайн, далі Оріфлейм та Ейвон :) хоча Ейвон я й зараз дещо дуже люблю.

    ВідповістиВидалити