Batiste Dry Shampoo for brunette hair. Сухий шампунь. Мої враження.

З болем та щемом в серці пригадую шкільні роки, коли волосся можна було мити раз на тиждень і воно виглядало чудово. Нині ж мої реалії виглядають не так оптимістично: зранку помила голову, посушила, до вечора з об'ємом можна попрощатись, на другий день волосся вже масне і так і проситься помитись. Але ж не завжди виходить йти на поводу свого волосся. І я вкотре дякую людині,  якій прийшло в голову вигадати сухий шампунь. На ринку чималий вибір таких засобів в різних форматах: спрей чи пудра, вибирайте який хочете, усі вони абсорбують жир, що утворюється на шкірі голови, відповідно, волосся виглядає чистим та об'ємним. Але серед низки різних засобів, що представлені на ринку є шампуні, які працюють, але є такі, що виглядають так, наче ви щойно борошном присипали голову. Сьогодні я покажу вам свого улюбленця - сухий шампунь Batiste для темноволосок. Він просто ідеальний, коли треба швидко та легко "помити" голову без води.


Я вважаю, що Batiste один з кращих сухих шампунів, який реально працює. Коротко про упаковку:
- баночка залізна,
- звичний білий пульверизатор (враховуючи, що шампунь для коричневого волосся, то він трохи вимазується ).
- пластикова кришка срібного кольору, повністю знімається.
- пшикалка виявилась справною, бо я інколи маю щастя купити щось зламане).
Об'єм 200 мл. Засіб не надто економний. Попередню баночку я використала практично за місяць, хоча все залежить від регулярності використання.
Пахне Batiste для брюнеток дуже солодко, але не різко. Мене аромат зовсім не бентежить, думаю, що і вам сподобається. На волоссі аромат залишається, але я його не відчуваю, що вже свідчить про те, що запах зовсім не проблемний.
Оскільки, шампунь призначений для темного волосся, він не білого кольору, як більшість таких шампунів, а сіро-коричневий. На фото видно, що пшикалка трішки брудна. Попри те, руки шампунь не вимазує. Лише трішки бруднить мій Tangle Teezer, добре, що він гарно миється. Жодних проблем з вичісуванням сухого шампуню з волосся в мене не виникає. Користуватись ним легко і одне задоволення. Волосся я розділяю на пасма і на кожен розділ пшикаю Batiste. Кілька секунд даю засобу запрацювати, а тоді просто розпушую волосся пальцями. Гойдаю головою в різні боки)))  В результаті за хвилину отримую більше об'єму і вигляд щойно вимитої голови. Шампунь трішки приглушує мій колір волосся, просто він аж дуже яскравий. А ось дівчатам з більш природним темним кольором волосся шампуньчик підійде чудово. Але візьміть до уваги, в  асортименті Batiste сухих шампунів "до кольору до вибору" , але що цікаво, що шампуньки відзрізняються. Раніше в мене був шампунь з тропічним запахом, він також гарно працював і чудово пахнув, а ось про шампунь для об'єму чула чимало недобрих відгуків. Але якщо ви в пошуках сухого шампуню я однозначно ремендую почати знайомство з засобами Batiste, бо як на мене вони чудові. І так вважаю не тільки я, а майже половина всього нашого блогерського світу. А тепер глядіть на шампуньчик в дії.
Фото до, нижнє - після. Помітний результат?
Я шампунь замовляла з Інтернету, але його не проблема знайти навіть у львівських крамничках, що торгують товарами з YouTube.
!!! Єдине, пам'ятайте, що сухий шампунь вам в жодному разі не замінить звичного миття голови. Це лише експрес-допомога, а не панацея. Ну і надто захоплюватись такими засобами, я також не дуже раджу, а щоб шампунь не відкладався на шкірі голови і не забивав пори, варто користуватись скрабом або шампунями -пілінгами.

А ви з якими сухими шампунями дружите? 
І може хтось знає, як зробити так, щоб волосся менше жирніло?
Дякую за поради.

Засіб куплений за власні гроші. Не реклама

Share:

30 коментарі

  1. Я вже звикла мити голову щодня, але заради цікавості хочу спробувати цю марку. На неї стільки позитивних відгуків)

    ВідповістиВидалити
  2. Якщо все таки взнаєш, як зробити так, щоб волосся не жирніло, розкажи і мені :) Завжди мила голову кожен день, начиталась що то голова привикла, і треба заставляти себе мити рідше. Вже пів року терплю, мию через день, а результату ніякого, все одно за пів дня волосся масне :) А Batiste це справді супер помічник, також мій улюблений сухий шампунь, вже напевне роки півтори ним користуюсь, особливо люблю з запахом вишеньки, на моєму світлому волоссі і так не видно навіть якщо він білий :)

    ВідповістиВидалити
  3. Чудовий результат) Я ще сухі шампуні не пробувала, але хочу розпочати з цього бренду

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я з цього бренду розпочинала також, потім був невдалий досвід з Сьйосом, а тепер повернулась до цього і ми з Батістом навіки))

      Видалити
  4. О, теж маю таку баночку і він мій постійний рятівник)

    ВідповістиВидалити
  5. Ці шампуні багато хто хвалить, єфект мені подобається, але я, чомусь сухі шампуні не використовую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я раніше також не користувалась, але тепер вже й не уявляю життя без такої штучки) інколи дуже виручає)

      Видалити
  6. Обожнюю Батист, я ще часом його пшикаю на корені на ніч і лягаю спати, не вичісуючи. За ніч гарненько вбирається жир, зарнку голова значно свіжіша і вичесати його легше)

    ВідповістиВидалити
  7. Batiste моя любовь,они для меня идеальные сухие шампуни.У меня кстати тоже есть такой,только для блондинок,мне очень нравится)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От одразу видно, що гарний засіб, стільки позитивних відгуків)) Дякую, що зайшла)))

      Видалити
  8. Удобно, что стали выпускать сухие шампуни и для темных волос. Ингда такой шампунь бывает очень кстати!

    ВідповістиВидалити
  9. я пробовала их сухие шампуни, но было бы интересно попробовать и для темных волос :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для темних - це справжня знахідка, бо білий порошок на волоссі інколи дуже важко вичесати)

      Видалити
  10. Хотіла запитати про Tangle teezer. Варто купувати? Чи може є про це пост?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Посту поки немає, але планую. Там опишу детальніше, а зараз скажу, що не пожалкуєш, але нічого надзвичайного)

      Видалити
  11. Кажется, эти шампуни попробовали все кроме меня)) Наверно, это не плохое средство и его удобно иметь на всякий случай)

    ВідповістиВидалити
  12. Ніколи ще не пробувала сухі шампуні! Завжди здається, що не спрацює, але в мене така ж сама проблема, як і у вас - жирність і втрата об'єму вже у другій половині дня. Може, колись спробую, але я не знаю, як буде із відчуттями. На вигляд волосся чисте й доглянуте, а от чи щезають відчуття немитої голови?
    Я сама намагаюся щось зробити із втратою об'єму й жирності, але так і не знайшла засіб. Наівть те, що радить парікмахер, на якомусь етапі перестає працювати. То волосся таке, мабуть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, я теж думаю, що це все особливості волосся, але все ж не покидаю надій знайти той засіб, який би допомагав)

      Видалити
  13. крамнички з товарами з Youtube???а шо є і таке? 😮

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я так називаю наприклад Лова Лова в Роксолані, там же все, що в ютубі блогери показують)))

      Видалити