Рум'яний марафон. Yves Rocher Blush Naturel 50-rose

В мене видався просто "пекельний" тиждень, насичений та важкий, але це навіть ще не його кінець, треба ще п'ятницю пережити. Тому хочу перепросити, що довго не з'являлась тут, дуже була занята. А тепер до діла. Я продовжую свій рум'яний марафон і знайломлю зі ще одним засобом для рум'янцю. Попередній пост можна почитати тут.
Це представник родини Yves Rocher, яскравий рожевий румянець Blush Naturel в кольорі  50-rose. 


Почну з того, що я не знаю чим я думала, коли вибрала собі такий відтінок, вочевидь, взагалі не думала. 50-rose відверто холодний рожевий колір (в моєму розумінні) ідеальний для шкіри з холодним підтоном. Попри те, я частенько користуюсь цими рум'янками, не зважаючи, що за всіма правилами кольоротипів, вони мені б мали не личити. І я вже протерла в них чималу виїмку)
Упаковані рум'яна у пластиковий футляр, темно-сливого відтінку (у стилі Yves Rocher). Кришечка з прозорим віконечком відчиняється не повністю. Сама упаковка виглядає дешево, до вього ще й дуже затирається. Але ж не упаковкою єдиною, головне, що всередині.
А там ...щільно спресовані рум'яна. Матові, без блиску та шимеру.  Набираючи на пензлик засіб майже не пилиться. За цю здатність ставлю йому великий плюс. До речі, саме ці рум'яна я інколи наношу просто пальцем на щічки, а вже тоді розтушовую пензлем.
До слова, рум'яна ще й непогано пахнуть. Свіжо, з солодкою ноткою. Пігментація у засобу чудова, переборщити з рум'янами можна, лише якщо густо-густо їх нашаровувати.
Отже, рум'яна Yves Rocher Blush Naturel 50-rose мені сподобались. Якщо любите такі кольори раджу придивитись. І дякую, що дочитали, мій мега-короткий пост) Йду на рекорд.

Share:

22 коментарі

  1. Гарний відтінок, додає свіжості)

    ВідповістиВидалити
  2. Хороший свіжий колір) я рідко користуюся рум'янами, у мене свій природний нічо так)) але різні відтінки я люблю потестити))

    ВідповістиВидалити
  3. Гарнюня :) Хороший колір - освіжає. Я сама теж теплого кольоротипу, але холодні румяна теж є в арсеналі (і не одні). Взагалі, кольоротип то така умовність - змінив колір волосся ось тобі і зима чи літо. Головне щоб личило :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюсь про умовність кольоротипів) раніше завжди думала, що я холодна, а тепер пофарбуфалась і вся теплота полізла назовні))

      Видалити
  4. В мене є такі іншого кольору, подобається якість. І цей колір до вподоби. Уляна, дякую за опис!

    ВідповістиВидалити
  5. Виглядає дуже природньо, мені подобається! Треба хоч спробувати з рум,янами, бо ж я не ношу їх взагалі, хоча маю з десяток точно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я без рум'ян не можу, почуваю себе наче не намальованою повністю)

      Видалити
  6. Румянки всегда освежают)) Тебе идет) Красавица!

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже красивий відтінок! :)
    А в мене є інший відтінок, дуже нейтральний і дуже не насичений. Я його пробувала в якості легкого бронзера, то зовсім майже не видно на шкірі.
    А ці тобі дуже личать :)

    ВідповістиВидалити
  8. а я дуже люблю короткі та більш суттєві пости))))) (рум'яна супер)

    ВідповістиВидалити
  9. Мені подобається ефект, на твоїй шкірі він гармонійно вписався) А на мені такі відтінки рум'ян виглядають занадто яскраво)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую))) Так вписався непогано, з ними важко переборщити)) це їхній великий плюс)

      Видалити
  10. О, у мене вони були) Сама делікатність!

    ВідповістиВидалити