Денний крем White Mandarin Морські водорості з Ліфтинг-ефектом (22+)

Мандаринки я люблю. Можу їх їсти кілограмами. "Білий мандарин" мені також дуже засмакував, ось вже місяць моя шкіра радіє, що її мажуть таким гарним кремом. Сьогодні знайомлю вас з денним кремом українського бренду натуральної косметики "White mandarin".


Від виробника:
Денний крем White Mandarin Морські водорості з Ліфтинг-ефектом (22+) відмінно зволожує, підтягує і розгладжує шкіру, робить її пружною, шовковистою і ніжною. Ви відразу будете виглядати молодше. Також крем сприяє усуненню вікової та сонячної пігментації, відбілює шкіру і робить колір обличчя здоровим і свіжим, захищає шкіру від ультрафіолету, пересихання і денного стресу.
Засіб дуже гарно і лаконічно оформлений. Скляна темна баночка, з дозатором, що виявився справним і видає правильні дози крему. Однієї мені цілком вистачає на все обличчя. Баночка ще й упакована в картонну упаковку, а всередині листівка з горою інформації про крем (тут буде що почитати).

Крем дуже легкий по текстурі, відповідно, легко розподіляється по шкірі. Консистенція однорідна, ніжна і повітряна. Це скоріше флюїд, аніж густий зволожуючий крем. Колір у крему молочний, запах насичений. Мені пахне мигдальним молочком, але мій ніс може й помилятись.

На обличчі крем дає матовий фініш, залишаючи легеньку і непомітну матову плівочку. Це мені дуже подобається, бо з таким ефектом макіяж можна наносити майже одразу, без довгих очікувань на вбирання. Щоправда, мабуть на зиму крем для мене був би заслабкий, а ось на весняно-літній перехідний період крем дуже підходить. Шкіра виглядає оксамитовою, а з часом справді стає білішою. Плямки від прищів, які засиділись на обличчі, з часом зникли. З кремом обличчя виглядає набагато свіжішим.
Жодних алергічних реакцій чи подразнень, особисто в мене, крем не викликав. Та й не повинен був, адже тут просто розкішний склад.

Більше прочитати про цей крем та інші продукти White mandarin можна тут. Замовити продукцію бренду зручно на сайті mandarina.biz


Засіб люб'язно наданий для незалежного тестування mandarina.biz

Share:

33 коментарі

  1. Знайома з продукцією компанії,користуюся гелем під очі. дуже задоволена. Наношу на ніч,а зранку шкіра підтягнута і свіжа

    ВідповістиВидалити
  2. Давно хочу что-то попробовать у марки. Такой крем заинтересовал. спасибо за интересный обзор.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це до речі, моє перше знайомство з мареою і дуже вдале) дякую, що зайшла)

      Видалити
  3. Спасибо за обзор! Очень интересно попробовать. У марки пользовалась только гелем для интимной гигиены - понравился! Очень нравятся их подход к оформлению упаковки - все просто, но в о же время симпатично и качественно!)

    ВідповістиВидалити
  4. Отличные крем для лета - и легкость есть, и матовый финиш!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, на літо дуже пригодиться) ще б трошки сонцезахисту))) і все було б чудово)

      Видалити
  5. Мені матуючий ефект літом просто необхіден.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шкіра просто оксамитова)) з цим кремом, раджу спробувати) і рада бачити)

      Видалити
  6. Судя по всему, крем очень достойный:)

    ВідповістиВидалити
  7. Обожнюю цей бренд, але з кремами для обличчя кожен продавець різне пише. Спочатку було 30+, потім 25+, ще я бачила 20+, а тепер вже 22+. Самим не смішно)) А по ділу, який ліфтинг у 22?) Я вже 2 роки чекаю крем для молодої шкіри, просто зволожуючий... Зараз у мене крем для повік з лінійки "Морські водорості", дуууже дивний, більше на маску-плівку схожий

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ліфтинг тут дуже відносний, але сам по собі крем достойний. Принаймні мені підійшов. Хочу ще шось для очей, буду знати, що не брати)

      Видалити
  8. Очень здорово, что у дневного крема есть дозатор. Люблю такие удобные упаковки)) Хороший продукт, но с брендом пока не знакома)

    ВідповістиВидалити
  9. Мне нравится, когда крем оформляют в такую упаковку, очень удобно и гигиенично. И состав очень классный. Много хорошего слышала об этой марке, пока не пробовала, но это крем очень заинтересовал.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Раджу спробувати) принаймні щоб скласти свою думку про засіб. Дякую, що зайшла)

      Видалити
  10. Багато чула про цю марку, але сама ще нічого не спробувала. Тішить ще один гарний український виробник. Уляна, дякую!

    ВідповістиВидалити
  11. Улянка, фото дуже красиві!
    Про компанію чула неоднозначні відгуки, твоїй думці довіряю, тому все ж щось спробую. Дякую за знайомство!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую-дякую, приємно) Та шось спробуй, будеш знати чи тобі підходить. Я поки дуже задоволена) це перший продукт бренду і дуже вдалий)

      Видалити
  12. Интересный крем:) Я у марки только уход за телом/волосами пробовала. А,еще умывалку для лица. Всё нравилось)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Треба буде ще щось собі взяти) Дякую, що зайшла, Даша)))

      Видалити
  13. А який ступінь захисту від ультрафіолету? На сайті не вказано...(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я так зрозуміла він без сонцезахисту. Тому на літо однаково братиму щось інше) а на весну і початое літа- крем чудовий)

      Видалити
  14. Вдала упаковка) Люблю такий формат! А саму продукцію марки не пробувала) Але думаю, що при нагоді не омину її увагою...

    ВідповістиВидалити
  15. Склад хороший.
    Чи можна його навколо очей?

    ВідповістиВидалити