Закріплювач-сушка Quick Dry Top Coat від Revlon

Напевно, не варто розповідати, що для лаку потрібен закріплювач. Він дає додатковий блиск, продовжує життя лаку і взагалі, це потрібна штука. Ще більше такі засоби мені полюбились після знайомства з REVLON. Засіб про який розповім просто знахідка, якщо треба швидко висушити лак і додати дорогого блиску манікюру. 
Отже, знайомтесь Quick Dry Top Coat від Revlon. Замовляла засіб через інтернет- магазин. але знаю, що його нині можна знайти і в магазинах у Львові. Ціна - приблизно 80-100 грн. Вартість може видатитись трохи зависокою, але засіб того вартий.
Почну з плюсів.
Зараз буду співати дифірамби)))
* Засіб дуже економний. Мені його вистачає майже на рік. Я вже "змазюкала" дві баночки. Третя вже майже на дні. Що класно, що засіб можна використати до кінця і він не засихає. 
* Закріплювач має рідку консистенцію. Це мені подобається, бо він не тягне кольоровий лак за собою. (якщо ви розумієте, про що я?)
* Закріплювач разом зі сушкою. Серйозно, з ним лак дуже швидко сохне. Доведеться лише 10 хвилин посидіти на місці, щоб ніде не зачепити манікюр. Але якщо у вас така сама проблема як в мене, коли тільки намалювала нігті, одразу з'являється купа справ))) то закріплювач впорається і з такою проблемою, як маленькі подряпинки та зачіпки. 
* Закріплювач додає дуже чудового блиску. Навіть "невзрачний" лак буде виглядати розкішно)
З мінусів можна було б назвати велику баночку, яку я не надто люблю. Але в плані цього закріплювача, великий формат - це лише плюс. 
Так шкода, що цей закріплювач в мене вже скоро закінчиться. Не сумуй Revlon,  може й куплю тебе ще раз. Але ще не зараз. Попри те, що цей закріплювач мені дуже подобається, хочу спробувати щось нове. Може куплю Orli або Sally Hansen. Який порадите? 

Засіб купила за власні гроші. Не реклама. 

Share:

2 коментарі

  1. Спробуй Саллі Хенсен Insta dri)Він чудесний,одні плюси,але від половини баночки загустіває,цю проблему вирішує капелька розчиннику від Inglot)))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Клас) Дякую за пораду. Якраз розглядаю його як варіант)

      Видалити